המלצה על פלאפון כשר
-
@שואף אמר בהמלצה על פלאפון כשר:
ראיתי אחד בשם K21 ב180 שח (אני לא כ"כ מעוניין לנייד). מכירים?
יש לי את זה כמה חודשים. בינתיים די מרוצה.
-
יש מכשיר חדש בשוק הכשר "נוקיה 105"
יש הדורשים לשבח ויש הדורשים לגנאי, זה נמצא כרגע בחנות הסלולר ברח' מלאכי בירושלים ששכחתי את שמה.
יש שם הרבה אפליקציות, וכן פתוח שם משחקים!!!
והכל אורגינל לא מחודש, ובהכשר רשמי של וועדת הרבנים
נראה לי שכדאי לבדוק את הענין. אני עוד לא בדקתי מקרוב רק שמעתי מאחרים. -
@ליכט אמר בהמלצה על פלאפון כשר:
@נפתולי אמר בהמלצה על פלאפון כשר:
גם רדיו פתוח שם...
נראה לי שזה שאלה של זמן עד שההכשר תוסר חזרה...אגב, זה תומך רק דור 2.
@נפתולי מי אמר שזה כשר יש מדבקה? אז מה
-
@נפתולי אמר בהמלצה על פלאפון כשר:
יש מכשיר חדש בשוק הכשר "נוקיה 105"
יש הדורשים לשבח ויש הדורשים לגנאי, זה נמצא כרגע בחנות הסלולר ברח' מלאכי בירושלים ששכחתי את שמה.
והכל אורגינל לא מחודש, ובהכשר רשמי של וועדת הרבנים
נראה לי שכדאי לבדוק את הענין. אני עוד לא בדקתי מקרוב רק שמעתי מאחרים.מוזר מאוד. אני מוכר את המכשיר הזה בגירסה הכשרה ואין בו רדיו ומשחקים. כנראה שזה מדבקה וכד' או פאשלה של המשווק. אם זה חנות בכשרות של ועדת הרבנים אז לא ייקח הרבה זמן עד שהם יגידו לו להוריד את זה מהמדפים...
-
@www אמר בהמלצה על פלאפון כשר:
@שואף
@הכוכב-שלנו אמר בהמלצה על פלאפון כשר:בין המכשירים של היום, יש את W7 שלדעתי מצויין.
כמו כן מאקס-כשר (max-kosher) חדש על הכביש אך הציבור בינתיים מרוצה.אל תיגע בכל מותגי המדבקה האלו.
הגדרת את זה טוב:
@הכוכב-שלנו אמר בהמלצה על פלאפון כשר:
ישנם מכשירים שמצויינים אולי, ואף עם לוח עברי עם השקיעה והנץ אך בנפילה קטנה או מכה, אומרים עליו "קדיש"
חכה כמה חודשים...
לגבי ה - W7 לא נראה לי.
אמרתי "לדעתי" כיוון שלא רציתי להגיד באופן נחרץ אך אני אישית משתשמש בו כבר כמה חודשים, זה כבר נפל עשרות פעמים בלי גוזמא (יש לי את זה, כי הקודם נפל ו...נשבר,) והכל בסדר, והבטרייה משהו מיוחד, הוא לא מחזיק יותר מידי בטח לא כמו סמסונג אבל הטענה של כמה דקות מועילה לכמה שעות, יש כאילו שזה בשבילם קרש הצלה -
@הכוכב-שלנו אמר בהמלצה על פלאפון כשר:
לגבי ה - W7 לא נראה לי.
אמרתי "לדעתי" כיוון שלא רציתי להגיד באופן נחרץ אך אני אישית משתשמש בו כבר כמה חודשים, זה כבר נפל עשרות פעמים בלי גוזמא (יש לי את זה, כי הקודם נפל ו...נשבר,) והכל בסדר, והבטרייה משהו מיוחד, הוא לא מחזיק יותר מידי בטח לא כמו סמסונג אבל הטענה של כמה דקות מועילה לכמה שעות, יש כאילו שזה בשבילם קרש הצלהבא נמתין חצי שנה - שנה.
איך אמר לי מוכר בא' החנויות.
מכשיר שעדיין לא הגיע לגיל שנתיים, אני לא יכול להמליץ עליו...
-
פוסט זה נמחק!
-
@www אמר בהמלצה על פלאפון כשר:
@מעמד אמר בהמלצה על פלאפון כשר:
הוא מחודש והתוכנה שלו חדשה אם הרבה יותר פונקציות וצילצולים חדשים מאשר היאנג הראשון
כמובן, זה חצי כשר...
כלומר ?
-
מנסיון של כחצי שנה
ה-V22 מחזיק לי יפה
נפל כבר כמה פעמיים, נרטב.
השמע מעולה, הקליטה סבירה מאד(ברמי לוי)
להדגמה יש לנו מכשיר בשם בלו שבכל פעם שאין קליטה הוא עובר אליו, וזה קורא כל הזמן כששתי המכשירים אחד ליד השני- בבלו אין קליטה ובו יש.
החסרון הגדול שלו שהוא זולל סוללה (הוא אומנם בשימוש משרדי מסיבי, אבל עדין...)
כמו כן הוא כשהסוללה נגמרת הוא זקוק לפחות ל-5 דקות של הטענה כדי שיהיה ניתן לדבר איתו אפילו מוטען. -