איתור תמונות לאתר
-
אולי השאלה לא ממש מתאימה לקטגוריה הזאת, לא מצאתי קטגוריה יותר מתאימה...
לצורך אתר מכירות, אני מחפש מישהו שיחפש באינטרנט תמונות של מוצרים לצורך העלאתם לאתר המכירות.
מדובר בכמה מאות מוצרים, שמיוצרים ע"י קבוצה קטנה של יצרנים, יש צורך להיכנס לכל אחד מהאתרים של היצרנים, לאתר שם את התמונה, ולהורידה.מכירים מישהו שעושה זאת, תמורת תשלום כמובן?
-
@לומד אמר באיתור תמונות לאתר:
לצורך אתר מכירות, אני מחפש מישהו שיחפש באינטרנט תמונות של מוצרים לצורך העלאתם לאתר המכירות.
מדובר בכמה מאות מוצרים, שמיוצרים ע"י קבוצה קטנה של יצרנים, יש צורך להיכנס לכל אחד מהאתרים של היצרנים, לאתר שם את התמונה, ולהורידה.מכירים מישהו שעושה זאת, תמורת תשלום כמובן?
תפרטי את התהליך, ישנה רשימה של מוצרים עם קישור לאתר היצרן?
-
@dovid אמר באיתור תמונות לאתר:
@לומד אמר באיתור תמונות לאתר:
תפרטי את התהליך, ישנה רשימה של מוצרים עם קישור לאתר היצרן?
צריך להוסיף באיזה פלטפורמה האתר
האם האתר של היצרן מישראל אם צריך תרגום -
ממה שאני ביררתי בשעתו, גם אם האתר של היצרן ואתה מוכר את המוצרים שלו מבחינת החוק אתה זקוק לאישור כדי לקחת מהאתר תמונות. אם יתבעו אותך במידה ותיקח ללא אישור זו כבר שאילה אחרת.
לא פורט באיזה מוצרים מדובר, אבל מניסיוני, יתכן וזה בלתי אפשרי לאתר תמונות של כל המוצרים במידה ואתה רוצה לפעול על פי החוק ולא להסתכן בתביעה (יצוין שבדרך כלל באתר היצרן אין תמונות של כל מיני מוצרים ישנים וכדומה, וניתן למצוא אותם רק באתרים של מתחרים)
מה שלי יצא בשעתו, אם האתר טרם נבנה, ותמונות/מפרט המוצרים הוא רכיב משמעותי באתר, עדיף ללכת לחברות בניית אתרים שיש ברשותם מאגר תמונות ומפרטים של מליוני מוצרים.
בהצלחה! -
@מוטי אמר באיתור תמונות לאתר:
מה שלי יצא בשעתו, אם האתר טרם נבנה, ותמונות/מפרט המוצרים הוא רכיב משמעותי באתר, עדיף ללכת לחברות בניית אתרים שיש ברשותם מאגר תמונות ומפרטים של מליוני מוצרים.
בהצלחה!ממה שאני בדקתי גם החברות שמצהירים שיש להם תמונות ומפרטים לרוב אין להם באמת את כל מה שצריך וגם אם כן זה רק בתחומים מאוד מסוימיםמה גם שהם בדרך כלל מבקשים על המאגר תשלום נוסף בכל אופן לא לפי זה היתי בוחר את מי שיבנה את האתר