ניוד קו רגיל לקו טוקמן
-
@מעמד בסלקום ידוע שיש להם קטע עמלה של 200 ש"ח להעביר מספר, ברוב החברות זה עובד בלי בעיות.
במקרה הפוך נושא האשכול, רבים טוענים שעדיין ניתן בהוט מובייל אני באופן אישי ניידתי את כל מה שהיה לי כשקיבלתי חשבונית התראה לחיוב קבוע חודשי על כל קו.קניתי טוקמנים של פרטנר וניידתי עליהם
-
@master אמר בניוד קו רגיל לקו טוקמן:
@מעמד
הפתרון למקרה זה הוא להתנייד לחברה אחרת לקו רגיל ואז אפשר לחזור כלקוח רגילאם יש לי היום קו טוקמן שלא בשימוש כבר הרבה שנים כי עברתי למספר חדש בגלל הסירוב שלהם, והוא רשום על שמי,
אני יכול לנסות להעביר אותו לקו רגיל ע"י ניוד ? -
@מעמד אמר בניוד קו רגיל לקו טוקמן:
@מעמד
הפתרון למקרה זה הוא להתנייד לחברה אחרת לקו רגיל ואז אפשר לחזור כלקוח רגילאם יש לי היום קו טוקמן שלא בשימוש כבר הרבה שנים כי עברתי למספר חדש בגלל הסירוב שלהם, והוא רשום על שמי,
אני יכול לנסות להעביר אותו לקו רגיל ע"י ניוד ?בהחלט
רק תצטרך לחייג למספר לאשר ניוד חלק מהחברות יש להם חינמי ואז תוכל לחייג אם תבחר את אחת החברות שאין להם חינמי אז הסוכן יוכל לזייף לך בדרך כלל -
@מעמד
בשביל לבצע ניוד יש לבצע אימות של המספר על ידי חיוג דווקא דרך המספר אותו אתה מעוניין לנייד למספר ייעודי של חברת התקשורת,
מאחר וככל הנראה אין לך יתרת דקות בקו הטוקמן לא תוכל לבצע שיחה כזאת,
ישנם חברות שיש להם מספר 1800 שיחת חינם ותוכל לחייג אליהם אף ללא יתרת דקות,
אם תרצה לנייד לחברה שאין לה 1800 בדרך כלל הסוכן יכול לעשות טריק מסוים שיתקבל בחברת התקשורת כאילו בצעת שיחה מהקו שלך, -
@www אמר בניוד קו רגיל לקו טוקמן:
אם תרצה לנייד לחברה שאין לה 1800 בדרך כלל הסוכן יכול לעשות טריק מסוים שיתקבל בחברת התקשורת כאילו בצעת שיחה מהקו שלך,
כיום בחברת פלאפון עכ"פ, יש אימות כפול!
לאחרונה היה גל של גניבת מספרים ע"י זה.
בפלאפון וגולן יש אימות כפול אני לא יודע מה זה לאחרונה היה גניבה כי האימות כפול לפחות שנתיים כבר.
לעניינו אין שום בעייה באימות כפול, הסוכן יזייף שיחה הלקוח יקבל שיחה חוזרת יענה יקיש 1 לאישור והכל יהיה בסדר הבעייה שלו היא רק להוציא שיחה לא לקבל