אין צליל חיוג בחיוג למספר מסוים - מה אפשר לעשות ?
-
@by6199 אמר באין צליל חיוג בחיוג למספר מסוים - מה אפשר לעשות ?:
רמי לוי אכן זה פלאפון אבל הוט מובייל זה רשת משותפת עם פרטנר PHI
רמי לוי זה לא פלאפון הם חברה בפני עצמה והם רק רוכבים על התשתית של פלאפון עד שיקימו תשתית שלהם (אם לא יש חילוט ערבויות)
כנ"ל גם גולן טלקוםהוט מובייל זה רשת נפרדת שמפרטנר ולא קשורה. הוט מובייל קנו את חברת מירס (לשעבר) וזוהי רשת עצמאית לכל דבר והתשתית שלהם
להוט מובייל יש להם שיתופי פעולה עם פרטנר בקשר לדור 4 ולדברים נוספים.
אין קשר בין הדברים -
@zvinissim רמי לוי הוא מפעיל וירטואלי - קונה זמן אויר ומוכר ללקוחות. הוא יושב באופן מלא על תשתית של פלאפון כולל מערכת הבילינג, כלומר כולל הפקת חשבוניות שנעשית על ידי פלאפון.
גולן טלקום היא שותפה ברשת של סלקום, כלומר שילמה לסלקום והם בעלים משותפים של התשתית.
הוט מובייל שרכשו את מירס לפני שנים רבות ושינו את שמם בבחינת משנה שם משנה מזל היא שותפה עם פרטנר ברשת דור 4. בעבר היה לה הסכם אירוח בחברת פלאפון, ואני חושב שההסכם הזה עדיין בתוקף ולכן במקומות שאין קליטה לפרטנר לקוחות הוט מובייל מקבלים קליטה מפלאפון.
-
@zvinissim אמר באין צליל חיוג בחיוג למספר מסוים - מה אפשר לעשות ?:
רמי לוי אכן זה פלאפון אבל הוט מובייל זה רשת משותפת עם פרטנר PHI
רמי לוי זה לא פלאפון הם חברה בפני עצמה והם רק רוכבים על התשתית של פלאפון עד שיקימו תשתית שלהם (אם לא יש חילוט ערבויות)
כנ"ל גם גולן טלקוםהוט מובייל זה רשת נפרדת שמפרטנר ולא קשורה. הוט מובייל קנו את חברת מירס (לשעבר) וזוהי רשת עצמאית לכל דבר והתשתית שלהם
להוט מובייל יש להם שיתופי פעולה עם פרטנר בקשר לדור 4 ולדברים נוספים.
אין קשר בין הדבריםבדרך כלל אני נמנע להתווכח איתך, כמי שמכיר את הנושא טוב יותר ממה שהנך סבור, הנתונים לצערי שונים לחלוטין.
רמי לוי אינה חברת תקשורת זה שלא חילטו ערבויות לא אומר שהם פועלים כחוק, רמי לוי לא הקימה שום מערכת אפילו השירות לקוחות זה מרכזייה פרטית.
רמי לוי זה סה"כ סים של פלאפון עם הטבעה שונה והגדרה שיופיע על המסך רמי לוי.
גולן טלקום מפעילה מתג לבד היא משתמשת ברשת משותפת עם סלקום.
הוט מובייל מפעילה מתג לבד הרשת שלהם היא משותפת עם פרטנר, בעבר פרטנר הפעילה רשת בעקבות הסכם בין החברות נפתחה חברה נפרדת שמנהלת את הרשת המשותפת PHI
את הדברים אני לא אומר מהבטן, אלא לאחר פגישות רבות עם בכירים ברוב חברות התקשורת -
@מעמד האפשרות היחידה ביאנג הכשר להכנס להגדרות רשת זה רק אם המכשיר מציע לך זאת. האופצייה שלך להכנס למקום ללא קליטה ואז יהיה לך סימן קריאה למעלה ובמגש הודעות יהיה כתוב לך שיצאת מטווה הקליטה נדידה וכו' כשתהיה לך קליטה תלחץ על ההודעה שהמכשיר הוציא ואז תכנס להגדרות רשת שם תנתן לך האופצייה לבחור בין בחירת רשת אוטומטית לידנית
בהצלחה -
-
@aiib אמר באין צליל חיוג בחיוג למספר מסוים - מה אפשר לעשות ?:
האופצייה שלך להכנס למקום ללא קליטה ואז יהיה לך סימן קריאה למעלה ובמגש הודעות יהיה כתוב לך שיצאת מטווה הקליטה נדידה וכו' כשתהיה לך קליטה תלחץ על ההודעה שהמכשיר הוציא ואז תכנס להגדרות רשת שם תנתן לך האופצייה לבחור בין בחירת רשת אוטומטית לידנית
לתשומת לבך: האופציה הזאת קיימת רק אם במכשיר יש סים של גולן.
בחברות אחרות הסימן שעליו אתה מדבר לא מופיע, ואין שום אופציה להגיע להגדרות הללו.
(כך לידיעתי ומנסיוני, אשמח לשמוע פתרון חלופי, אם קיים). -
בדרך כלל אני נמנע להתווכח איתך, כמי שמכיר את הנושא טוב יותר ממה שהנך סבור, הנתונים לצערי שונים לחלוטין.
@by6199 אני ידע את הובדות שידועות לי. וזה היה בעבר.
אם יש שינוי אני אשמח לדעת.
מבחינת הוט מובייל אני יכול להגיד לך 100% שהם קנו את חברת מירס וישבים על תשתית מירס (עובדה שהוט עדיין מפעילים את מכשירי המירס - ויש לי אחד כזה).
(ד"א עד סוף 2018 תחילת 2019 גם תדרי ה PTT הולכים להסגר)כל השאר יכול להיות שהיו שינוים ברשיונות המפעילים הוירטואלים ואני לא מעודכן.
תודה על האארה שהארת את עיני
-
@zvinissim הוט מובייל כיום יושבים על פרטנר ועל רשת עצמאית שלהם [יכול להיות שזה מירס לשעבר -לא יודע בדיוק] והם מפתחים את הרשת שלהם חוץ ממה שיש להם כבר כגון דור 4 שזה וודאי לא קשור למירס
@aiib צריך להבדיל בן כמה דברים
- הוט מובייל רכשו את מירס בוודאות (הסיבה זה שהיה להם הרבה מנוים והם רצו להמנע מהחילוט של משרד התקשורת + מירס היתה חברה קטנה (למרות שהיא היתה חברת בת של פלאפון) ולכן הוט קנו אותה.
אני לא יודע אם אתה זוכר אבל להוט היו 2 קידומות 053+057
הוט קיבלה 053 ו-057 היה שייך למירס לאחר המיזוג של הוט משרד התקשורת נתן להם ארכה לחבר את כל המספרים ל 053 (היתה תקופה שיכלת לחייג את שנהם עד שנסגר 057). - נכון, הוט משתפת פעולה עם פרטנר בקשר לדור 4 מפני שהתשתית של הוט לא תומך בדור 4 (זוכר מירס - הוא עובד בדור 2 ו 3 כמדומני).
לכן עדיף להוט לשתף פעולה עם פרטנר מאשר להתחיל לפרוס תשתיות שעולות להוט פי כמה.
מעבר לזה כמדומני שיש להם עוד כמה דברים משותפים (אני יכול לבדוק מול אשתי)
- הוט מובייל רכשו את מירס בוודאות (הסיבה זה שהיה להם הרבה מנוים והם רצו להמנע מהחילוט של משרד התקשורת + מירס היתה חברה קטנה (למרות שהיא היתה חברת בת של פלאפון) ולכן הוט קנו אותה.
-
@zvinissim אמר באין צליל חיוג בחיוג למספר מסוים - מה אפשר לעשות ?:
@zvinissim הוט מובייל כיום יושבים על פרטנר ועל רשת עצמאית שלהם [יכול להיות שזה מירס לשעבר -לא יודע בדיוק] והם מפתחים את הרשת שלהם חוץ ממה שיש להם כבר כגון דור 4 שזה וודאי לא קשור למירס
@aiib צריך להבדיל בן כמה דברים
אני לא יודע אם אתה זוכר אבל להוט היו 2 קידומות 053+057
הוט קיבלה 053 ו-057 היה שייך למירס לאחר המיזוג של הוט משרד התקשורת נתן להם ארכה לחבר את כל המספרים ל 053 (היתה תקופה שיכלת לחייג את שנהם עד שנסגר 057). - נכון, הוט משתפת פעולה עם פרטנר בקשר לדור 4 מפני שהתשתית של הוט לא תומך בדור 4 (זוכר מירס - הוא עובד בדור 2 ו 3 כמדומני).
לכן עדיף להוט לשתף פעולה עם פרטנר מאשר להתחיל לפרוס תשתיות שעולות להוט פי כמה.
מעבר לזה כמדומני שיש להם עוד כמה דברים משותפים (אני יכול לבדוק מול אשתי)
הוט מובייל משתמשת בכל התדרים באותה רשת עם פרטנר החברה המנהלת זה PHI זה שבעבר קנו את מירס ולמירס יש תשתיות שייתכן שמנוהלות גם ע"י PHI לא אומר שהם לא יושבים על PHI.
רק בשביל שתבין עבור פרוייקט כלשהו הייתי צריך הגדרה בדור 2 ו3 ללא כל קשר לדור 4 והוט הפנו אותי לאחראי בPHI - הוט מובייל רכשו את מירס בוודאות (הסיבה זה שהיה להם הרבה מנוים והם רצו להמנע מהחילוט של משרד התקשורת + מירס היתה חברה קטנה (למרות שהיא היתה חברת בת של פלאפון) ולכן הוט קנו אותה.
-
לא יודע מה עשיתי, אולי בגלל זה
@מעמד האפשרות היחידה ביאנג הכשר להכנס להגדרות רשת זה רק אם המכשיר מציע לך זאת. האופצייה שלך להכנס למקום ללא קליטה ואז יהיה לך סימן קריאה למעלה ובמגש הודעות יהיה כתוב לך שיצאת מטווה הקליטה נדידה וכו' כשתהיה לך קליטה תלחץ על ההודעה שהמכשיר הוציא ואז תכנס להגדרות רשת שם תנתן לך האופצייה לבחור בין בחירת רשת אוטומטית לידנית
בהצלחהאבל הבעיה הסתדרה !