תיאום בלוטוס ממחשב לטלפון כשר
-
@מעמיק אולי יש שיטה יותר טובה, אני עושה את זה בצורה הזאת: העקרון שכשהבלותוס מכובה ואתה מדליק אותו הוא לרגע שואל משהו כמו "האם להדליק את הבלוטוס" ויש לך ללחוץ כן או לא וזה נעלם ועולה עוד הודעה כזאת כמה פעמים ככה, צריך ללחוץ פעם ראשונה כן ובשאר הפעמים לא וצריך ממש זריזות ידיים לא לפספס את השאלה וללחוץ נכון.
לפעמים לוקח לי כמה סיבובים של נסיון -איפוס לכיבוי הבלוטוס-נסיון חוזר עד שאני מצליח.
הסימן שהצלחת זה שהבלוטוס גלוי בחיפוש ממכשירים אחרים, כניסה חוזרת ליישום הבלוטוס במכשיר נועלת אותו שוב.
בנוקיה C2 הבלוטוס פתוח לגמרי ב208 צריך דרך תוכנה/אפליקציה שמראה לך את התיקיות דרך הבלוטוס.
בהצלחה... -
@אלי-tza אמר בתיאום בלוטוס ממחשב לטלפון כשר:
העקרון שכשהבלותוס מכובה ואתה מדליק אותו הוא לרגע שואל משהו כמו "האם להדליק את הבלוטוס" ויש לך ללחוץ כן או לא וזה נעלם ועולה עוד הודעה כזאת כמה פעמים ככה, צריך ללחוץ פעם ראשונה כן ובשאר הפעמים לא וצריך ממש זריזות ידיים לא לפספס את השאלה וללחוץ נכון.
לפעמים לוקח לי כמה סיבובים של נסיון -איפוס לכיבוי הבלוטוס-נסיון חוזר עד שאני מצליח.
הסימן שהצלחת זה שהבלוטוס גלוי בחיפוש ממכשירים אחרים, כניסה חוזרת ליישום הבלוטוס במכשיר נועלת אותו שוב.ב208 (לפחות בחלקם), זה יכול להיות מאד מסובך, כי הם הגדירו שיפעיל את עצמו מחדש כשהופך לגלוי.
צריך לדעת איך לעשות את זה.
(אולי להוציא את הבטרייה מיד וכדו').