ריח רע מהמזגן
-
@aiib אמר בריח רע מהמזגן:
@zvinissim יש הגיון בזה שהריח בעיקר מזמן שהמדחס לא עובד? זה מוביל לידיעת הבעיה?
תודה רב)שמדחס עובד יש לחות.
וכידוע במחוזותינו שיש מים אין ריח (כמו בסיפון של כיור)אני לא יודע מה עשית בדיוק?
הבעיה זה הבקטריות שנוצרו לאחר מהסוללה לא יבשה דיו
ניסית לחטות את הסוללה עם חומר בקטריות? -
@zvinissim עשיתי מה שהמלצת, ניקיתי את האמבטייה ובאמת שבועיים לא היה ריח ופתאום התחיל שוב הריח שזה אומר שמה שעשיתי כן הייתה הפעולה הנכונה אלא שהיא לא החזיקה מעמד לכן אני חושב שיש בעייה אחרת שגורמת ללחות מוגברת שלא מתאימה למזגן ולכן זה מתפתח כ"כ מהר
לכן שאלתי האם הפתרון היחיד זה פטיש 5 ק"ג... -
@zvinissim עשיתי מה שהמלצת, ניקיתי את האמבטייה ובאמת שבועיים לא היה ריח ופתאום התחיל שוב הריח שזה אומר שמה שעשיתי כן הייתה הפעולה הנכונה אלא שהיא לא החזיקה מעמד לכן אני חושב שיש בעייה אחרת שגורמת ללחות מוגברת שלא מתאימה למזגן ולכן זה מתפתח כ"כ מהר
לכן שאלתי האם הפתרון היחיד זה פטיש 5 ק"ג...@aiib לפני הכוח בא המוח.
הגיון אומר שאם עשית שה שאמרתי והפסיק הריח אזי הכווין שלי נכון.
אך מאידך היה דיון רציני אם האמבטיה יוצאת או לא.
לי נראה שיש כנראה מים שעומדים באמבטיה מאיזה סיבה ומכן מתחילה הבעיה.בכל מצב כל פעולה שאני אכתוב צריך להוציא אמבטיה לטיפול
-
@clickone מאיפה? לאמבטיה אין לי כ"כ גישה אא"כ אפרק את הכל
וחוץ מזה אם כבר יש עובש ולכלול לא נראה לי יעזור פן כי הוא יכול לייבש ולא לנקת@aiib מה הבעיה
תפרק את האמבטיה ותנקה אותה כמו שצריך ועל הדרך תחטא את הסוללה מל הכיוונים.
אני מבין שאתה כבר מומחה לפרוק יחידות פנימיות.עם פאן אתה לא יכול לעשות כלום
בעצם עם פאן אתה יכול לעשות דבר אחד - נזק -
@zvinissim דבר ראשון מי כמוך יודע שאני עדיין לא מומחה לפירוק אמבטיות....
דבר שני כיוון שכבר ניקתי את האמבטיה ולא היה ריח זה אומר שהיא נוקתה לחלוטין [אם הייתי רואה את כמויות האקונומיקה והמים החמים...] לכן לחזור על זה שוב נראה לי מיותר לא כך?!
אולי האמבטיה לא בשיפוע מספיק?! -
@zvinissim דבר ראשון מי כמוך יודע שאני עדיין לא מומחה לפירוק אמבטיות....
דבר שני כיוון שכבר ניקתי את האמבטיה ולא היה ריח זה אומר שהיא נוקתה לחלוטין [אם הייתי רואה את כמויות האקונומיקה והמים החמים...] לכן לחזור על זה שוב נראה לי מיותר לא כך?!
אולי האמבטיה לא בשיפוע מספיק?!@aiib מי אמר שניקית את האמבטיה אם לא הוצאת אותה.
עדיין לשפוך אקונומיקה זה לא אומר שניקית האמבטיה.
צריך לפרק את האמבטיה ולראות מה קורה שם.
השיפוע של האמבטיה היא 100% אין צורך לגעת בה@aiib אמר בריח רע מהמזגן:
@zvinissim את זה ראיתי אבל בערך איפה זה אמור להיות?
אני מעלה תמונה אשמח אם תדריך אותי יותריש לך תמונה יותר ברורה מזו?
-
@zvinissim בזמנו הרמתי את הסוללה והייתה לי גישה לאמבטיה וראיתי את הליכלוך לפני ואחרי וזה היה מצוחצח! מה עוד כמו שכבר כתבתי לא היה ריח למשך כשבועיים שזה אומר שזה עבד.
איך אתה יודע שהאמבטיה בשיפוע נכון? אולי המזגן לא בשיפוע הנכון מה שגורם לאמבטיה גם לא להיות בשיפוע הנכון?
למה בדיוק אתה צריך תמונה? כדי שאני אדע מה בדיוק אתה צריך לראות.
שוב תודה רבה -
@zvinissim בזמנו הרמתי את הסוללה והייתה לי גישה לאמבטיה וראיתי את הליכלוך לפני ואחרי וזה היה מצוחצח! מה עוד כמו שכבר כתבתי לא היה ריח למשך כשבועיים שזה אומר שזה עבד.
@aiib צריך לדעת מה קורה עם הבידוד של האמבטיה.
איך אתה יודע שהאמבטיה בשיפוע נכון? אולי המזגן לא בשיפוע הנכון מה שגורם לאמבטיה גם לא להיות בשיפוע הנכון?
אני יודע ב 100% שהאמבטיה יושבת מפולס מפני שהיא מגיעה כך בהרכבה המקורית אא"כ מישהו שיחק בה.
היחידה עצמה מפולסת כי המתקין מפלס אותה אחרת היו לך בעיות מים בבית בגלל זה אני יודע שהשיפועים נכונים.
פרט לפי התמונה נראה שהמאיץ כנראה גם מלוכלך (האם יוצא לך אויר מספיק?)@aiib אמר בריח רע מהמזגן:
למה בדיוק אתה צריך תמונה? כדי שאני אדע מה בדיוק אתה צריך לראות.
ישנם דברים שעין מקצועית רואה מה שאין כן בעין לא מקצועית.
מי שבמקצוע רואה דברים שונים ממי שסתם משחק ומנסה לפתור את הבעיה לבד.
לפעמים בעיות ריח יכולים לנבוע מהרבה מקומות
-
@zvinissim אמר בריח רע מהמזגן:
פרט לפי התמונה נראה שהמאיץ כנראה גם מלוכלך (האם יוצא לך אויר מספיק?)
מה הפתרון לזה?
רק מכשיר מים עם זרם?