כריכה באר האמונה
-
עכשיו במיוחד אני זקוקה יותר להתייעצות הסגורה הזאת
לקוח ביקש עיצוב כריכה עדין עם נגיעות חסידי.
בעיקרון הוא רצה שאצרף לכריכה תמונה של "באר" (שם הספר באר האמונה)
אבל לדעתי זה לא כ"כ מתאים. מה אומרים?
הוא בעיקרון אהב את זה מאוד ואישר להריץ הלאה, אבל בכל אופן הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם המקצועית... וכן אשמח לשמוע עיצות ורעיונות לשדרוג ואם אם יש לכם רעיונות לגבי הבאר... כי הוא היה שמח יותר אם היה...
תודה!!
-
מעולה!
-
@יוחנן אמר בכריכה באר האמונה:
דווקא נראה לי מתאים סוג של באר למעלה, יכול לתת הרבה חיות
הטיפוגרפיה והעיצוב נפלאיםתודה..
מתלבטת ממש לגביה משום מה..
המשכתי את השדרה והחלק האחורי. מה אומרים? לא יודעת, משום מה לא כ"כ מרוצה
אבל אין לי גם כ"כ הרבה זמן להתלבטות... -
@grafix אמר בכריכה באר האמונה:
@יוחנן באמת רעיונות מעולים.
אשמח לחו"ד גם הפעם זה ממש עוזר לי..עדיין לא סגורה שוב על השדרה, מה אומרים על הכריכה האחורית?
הכריכה האחורית ליגה!
השדרה קצת ריקה, תדמיינו את הספר עומד במדף כשרואים רק את השדרה.
את הכיתוב באר האמונה הייתי מסובב, מגדיל וממקם לאורך השדרה. העיטור שתוחם את המסגרת הוא קטן ולא נראה לעין, אולי אפשר לעשות שימוש עם העיטור של החזית כדי לתחום את המסגרת מלמטה
בקיצר תעשו מה שאתם יודעים לעשותאני רוצה לשתף אתכם בתובנה חשובה מאד ששמעתי מפיליפ בולקיה הבעלים של חברת נאו גרופ, החברה המובילה בארץ למיתוג. פיליפ שמבוגר מאד, סיפר שמה שהחזיק אותו כל השנים במקצוע זה האתגר שהוא ראה בכל עבודה, הוא לא חיפש לגמור את העבודה וללכת הביתה אלא לעשות עבודה יוצאת דופן ומאתגרת שכמותה עדיין לא ביצע, זה מה שהחזיק אותו ונתן לו סיפוק במקצוע, והביא אותו לפסגה בה הוא נמצא היום.
למה אני מספר את זה, כי מניסיוני האישי זה השלב בעיצוב הספר שרק רוצים להעיף אותו לדפוס ולהמשיך לספר הבא... -
@יוחנן אמר בכריכה באר האמונה:
@grafix אמר בכריכה באר האמונה:
@יוחנן באמת רעיונות מעולים.
אשמח לחו"ד גם הפעם זה ממש עוזר לי..עדיין לא סגורה שוב על השדרה, מה אומרים על הכריכה האחורית?
הכריכה האחורית ליגה!
השדרה קצת ריקה, תדמיינו את הספר עומד במדף כשרואים רק את השדרה.
את הכיתוב באר האמונה הייתי מסובב, מגדיל וממקם לאורך השדרה. העיטור שתוחם את המסגרת הוא קטן ולא נראה לעין, אולי אפשר לעשות שימוש עם העיטור של החזית כדי לתחום את המסגרת מלמטה
בקיצר תעשו מה שאתם יודעים לעשותאני רוצה לשתף אתכם בתובנה חשובה מאד ששמעתי מפיליפ בולקיה הבעלים של חברת נאו גרופ, החברה המובילה בארץ למיתוג. פיליפ שמבוגר מאד, סיפר שמה שהחזיק אותו כל השנים במקצוע זה האתגר שהוא ראה בכל עבודה, הוא לא חיפש לגמור את העבודה וללכת הביתה אלא לעשות עבודה יוצאת דופן ומאתגרת שכמותה עדיין לא ביצע, זה מה שהחזיק אותו ונתן לו סיפוק במקצוע, והביא אותו לפסגה בה הוא נמצא היום.
למה אני מספר את זה, כי מניסיוני האישי זה השלב בעיצוב הספר שרק רוצים להעיף אותו לדפוס ולהמשיך לספר הבא...קודם כל תודה רבה!
לגבי השידרה אני מבחינתי לא סיימתי אותה עדיין.. הקדמי והאחורי ב"ה גם אני מרגישה מרוצה. (העיון שלכם הקפיץ את הכריכה)
לגבי האימרה, זה מאוד נכון. כל עבודה היא אתגר בפני עצמו. אני אוהבת אתגרים..
ואני דווקא מאוד אוהבת לשלוח ללקוח עבודה רק כאשר אני סגורה לגמרייי על העבודה שלי, אבל ישנם פעמים שהלקוח חייב דחווווף את העבודה ואז, זה כבר לא כ"כ תלוי בי..