חשבון הג'ימייל שלי הפך למבצר (עזרה)
-
לילה טוב!
התקנתי את המחשב מחדש וכל הסיסמאות שהיו שמורות בכרום ירדו לטמיון.
כרום לא מסכים להסתנכרן ללא ביטוי/סיסמא ואם אני מנסה לשחזר הוא רוצה לשלוח לי קוד אימות לטלפון הכשר שלי. א'ברוך!
ובניסיון לשחזור סיסמת הג'ימייל גם אם אני מציע שישלח לי לכתובת המייל שמעודכנת ככתובת לשחזור הוא לא מסכים וטען כי לא מספיק הוכחתי בעלות.
מה עושים???
יצויין שהמערכת ההפעלה הישנה שמורה בתיקיית WINDOES.OLD במחשב. כך שאולי אפשר לשאוב משם את הנתונים.
כמו"כ הסיסמא הייתה שמורה באאוטלוק אבל למרות ששחזרתי את קובץ הנתונים, הגדרות החשבון כנראה במקום אחר.תודה!
-
@אריאל ככה דבר ראשון תבדוק טוב היום יש כבר לחצן ל"קבלת שיחה קולית" ברוב חשבונות גי'מל.
אם אין לך כזה אפשרות אז יש לך פטנט אני מניח שכאן בפורום יהיו אולי רעיונות יותר מוצלחים.
תקח מחבר נוקיה C2 עדיף מאד תומך כשר אם לא אז מוכשר וכד' , תכניס את הסים הכשר שלך, תהיה במקום עם קליטה טובה ובדרך כלל זה יקבל את הקוד
(ניסיתי בעבר כמה פעמים).
אשמח לשמוע אם פתר לך את הבעיה -
@הכוכב-שלנו אני לא מקבל קוד, אולי תלוי בחברות אני ברמי לוי.
-
@הכוכב-שלנו הוא ישלח אלי הודעה למייל ושם אני אתן לו את מספר הטלפון של הנטסטיק
ואת זה הוא רושם בג'ימייל -
@אריאל אמר בחשבון הג'ימייל שלי הפך למבצר (עזרה):
כרום לא מסכים להסתנכרן ללא ביטוי/סיסמא ואם אני מנסה לשחזר הוא רוצה לשלוח לי קוד אימות לטלפון הכשר שלי. א'ברוך!
חכם עניו בראשו רושם מלכתחילה מספר שאפשר לקבל SMS
עכשיו זה כבר מאוחר מידי גם אם תרשום לו טלפון אחר לקבל SMS הוא צריך להיות תואם למה שרשמת בדף השחזור אחרת לא תוכל לשחזרעריכה
במקרים של פרמוט מחשב אני רושם בכתב יד או מדפיס בדף את החשבונות והססמאות בדיוק למקרים כאלו שלא ניתן לשחזר ולא מסתמך על קבצים על שהם. -
@הכוכב-שלנו אמר בחשבון הג'ימייל שלי הפך למבצר (עזרה):
@אריאל ככה דבר ראשון תבדוק טוב היום יש כבר לחצן ל"קבלת שיחה קולית" ברוב חשבונות גי'מל.
אם אין לך כזה אפשרות אז יש לך פטנט אני מניח שכאן בפורום יהיו אולי רעיונות יותר מוצלחים.
תקח מחבר נוקיה C2 עדיף מאד תומך כשר אם לא אז מוכשר וכד' , תכניס את הסים הכשר שלך, תהיה במקום עם קליטה טובה ובדרך כלל זה יקבל את הקוד
(ניסיתי בעבר כמה פעמים).
אשמח לשמוע אם פתר לך את הבעיהלא בכל מקרה נפתח אפשרות של שיחה קולית
נושא קבלת הודעות לא קשור לנוקיה זה פתוח בחלק מהחברות בדרך כלל צריך טלפון שיוכל לשמור את ההודעה נתקלתי במקרים שהגיע לסמסונג 1200 מקורי כשר
-
לפעם הבאה - סיסמת המייל זה הסיסמה שחייבים לזכור בעל פה!
לענייננו תוריד את התוכנה הזו:
https://www.nirsoft.net/toolsdownload/chromepass.zipחלץ את התיקיה הדחוסה, והפעל את היישום ChromePass כמנהל.
הקש F9, ובחר באפשרות העגולה השניה, ולחת על השלוש נקודות שלצד תיבת הטקסט ונווט ל Windows.Old\Users\XYZ כשXYZ זה שם המשתמש שלך במחשב הישן. אם הייתה לך סיסמה הזן אותה בתיבה הקטנה מתחת.
לחץ על OK.בהצלחה.
-
@מעמד אמר בחשבון הג'ימייל שלי הפך למבצר (עזרה):
@הכוכב-שלנו הוא ישלח אלי הודעה למייל ושם אני אתן לו את מספר הטלפון של הנטסטיק
ואת זה הוא רושם בג'ימיילאיך הוא יגדיר את המספר שלך בג'ימייל שלו אם הוא לא יכול להיכנס?
-
@dovid אמר בחשבון הג'ימייל שלי הפך למבצר (עזרה):
לפעם הבאה - סיסמת המייל זה הסיסמה שחייבים לזכור בעל פה!
לענייננו תוריד את התוכנה הזו:
https://www.nirsoft.net/toolsdownload/chromepass.zipחלץ את התיקיה הדחוסה, והפעל את היישום ChromePass כמנהל.
הקש F9, ובחר באפשרות העגולה השניה, ולחת על השלוש נקודות שלצד תיבת הטקסט ונווט ל Windows.Old\Users\XYZ כשXYZ זה שם המשתמש שלך במחשב הישן. אם הייתה לך סיסמה הזן אותה בתיבה הקטנה מתחת.
לחץ על OK.בהצלחה.
גם אם זה לא היה מוצפן בשם המשתמש, (הגרסאות הקודמות של כרום), צריך את כל התהליך הזה?
-
ובניסיון לשחזור סיסמת הג'ימייל גם אם אני מציע שישלח לי לכתובת המייל שמעודכנת ככתובת לשחזור הוא לא מסכים וטען כי לא מספיק הוכחתי בעלות.
מוזר.
אתה כתבת את המייל, או שגימייל הציעה שתשלח למייל המוגדר כשחזור?
-
-
@www אמר בחשבון הג'ימייל שלי הפך למבצר (עזרה):
מוזר.
הם כותבים רק ר"ת של המייל ואני אמור להשלים את הכתובת כדי שישלח לשם, ואכן נשלח קוד אימות אבל גם אחרי שאני מזין את הקוד ואני מקבל שהחשבון אומת. בכל אופן זה לא נפתח.
-
מוזר.
הם כותבים רק ר"ת של המייל ואני אמור להשלים את הכתובת כדי שישלח לשם, ואכן נשלח קוד אימות אבל גם אחרי שאני מזין את הקוד ואני מקבל שהחשבון אומת. בכל אופן זה לא נפתח.
תנסה לפתוח מאותו מחשב, אם יש לך מכשיר אחר שהתחברת דרכו, עדיף.
-
מוזר.
-
מוזר.
תנסה לפתוח מאותו מחשב, אם יש לך מכשיר אחר שהתחברת דרכו, עדיף.
התקנתי את המחשב מחדש.
אגב.. מישהו מוכן לתרום לי 2 מוניטיניות כדי שאוכל לכתוב פה לא עם שעון שבת כל 120 שניות?