WPF DataGridColumnHeader
-
אני רוצה להוסיף לחצן לתוך ראשי העמודות בדטה גריד, האם בשביל זה אני צריך לטמפלט את כל התכונות של ראש העמודה מהתחלה עד הסוף [כולל החץ של המיון והארועים שקשורים לעכבר וכו'], או שאפשר 'רק' להוסיף את הלחצן ושכל השאר ישאר כמו בברירת מחדל?
תודה לכולם.פורסם במקור בפורום CODE613 ב15/01/2014 08:43 (+02:00)
-
רעיון מצויין!
עשיתי כך ב Resources:
<ContentControl x:Key="ColumnHeader"> <StackPanel Orientation="Horizontal"> <TextBlock Text="FFFFF"></TextBlock> <Button Content="X"></Button> </StackPanel> </ContentControl>ולמטה כך:
<DataGridTextColumn Header="{StaticResource ColumnHeader}"וזה מצויין, רק בעיה איך אני עושה שבכל עמודה יופיע טקסט אחר שהרי לכולם אני משתמש באותו ה Resources, או שמא אצטרך להעתיק לכל אחד בנפרד? כרגע בכולם כתוב FFFFF
פורסם במקור בפורום CODE613 ב15/01/2014 15:39 (+02:00)
-
אני התכוונתי לזה:
<DataGridTextColumn.Header> <StackPanel Orientation="Horizontal"> <TextBlock Text="FFFFF"></TextBlock> <Button Content="X"></Button> </StackPanel> </DataGridTextColumn.Header>אבל אם זה לכמה עמודות ובמיוחד עם זה מאוגד תשתמש בHeaderTemplate (מקבל DataTemplate) או HeaderStyle שמקבל סטייל לעיצוב DataGridColumnHeader.
תוכל לשייך בתוכם איגודים למידע העמודה.פורסם במקור בפורום CODE613 ב15/01/2014 16:22 (+02:00)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות