-
קיבלתי וירוס על ה USB, שמייצר תיקיה בכל תיקיה עם השם streamerdata ובתוכו 3 קבצים, קובץ stream.txt, קובץ streamer.exe ועוד קיצור דרך עם השם streamer שמוביל ל C:\Windows\system32\cmd.exe /c start ..\WinddowsUpdateCheck\WinddowsUpdater.exe "..\WinddowsUpdateCheck\WinddowsUpdater.zip" & exit, הוירוס גם מייצר קיצורי דרך בכל תיקיה עם השם של התיקיה.
הצלחתי למחוק את הוירוס מכל התיקיות ע"י קבצים שפורסמו בעבר בפורום של נטפרי, אבל בתיקיה אחד בשם System Volume Information אני לא מצליח למחוק אותם, בלחיצה על מחק ובאישור על מחק לצמיתות לא קורה כלום.האם יש למישהו פתרון לזה ?
בתודה מראש -
@פרסומון אמר בוירוס streamerdata:
@261040 וירוס מוכר.
האם יש אנטי וירוס על המחשב?יש אנטי וירוס AVAST, אבל הוירוס אינו על המחשב רק עם ה USB ובו איני מצליח למחוק אותה כנ"ל.
כמו"כ, להגדיר שלא יופעל אוטומטית בהפעלת המחשב.
שמה לא יופעל אוטומטית בהפעלת המחשב ?
-
@261040 אמר בוירוס streamerdata:
@פרסומון אמר בוירוס streamerdata:
@261040 וירוס מוכר.
האם יש אנטי וירוס על המחשב?יש אנטי וירוס AVAST, אבל הוירוס אינו על המחשב רק עם ה USB ובו איני מצליח למחוק אותה כנ"ל.
כמו"כ, להגדיר שלא יופעל אוטומטית בהפעלת המחשב.
שמה לא יופעל אוטומטית בהפעלת המחשב ?
תפעיל את הסריקה ומשם נמשיך.
-
@פרסומון אני לא מצליח להתקין את התוכנה, ההתקנה נופלת עם הודעה שהתוכנה הפסיק להגיב ושוינדוס יחפש פתרונות, נסיתי להתקינו כמה פעמים
נסה לסרוק במקום זה עם זה:
https://www.malwarebytes.com/mwb-download/thankyou/ -
@כוכב-שמח @master כפי שכתבת לעיל, לא הצלחתי להתקין את התוכנה וזה נפל כמה פעמים, עכשיו ניסתי שוב וכן הצלחתי להתקינו וכרגע הוא מתחיל לעבוד, ונראה מה יהיה התוצאה.
אבל האם זה בודק את המחשב או ה USB, על פניו היה נראה שזה בודק את המחשב.נא לפרגן לי מוניטין, אני צריך רק 3 כדי שאוכל לכתוב הודעות ברצף בלי לחכות 2 דקות)
-
@כוכב-שמח @master כפי שכתבת לעיל, לא הצלחתי להתקין את התוכנה וזה נפל כמה פעמים, עכשיו ניסתי שוב וכן הצלחתי להתקינו וכרגע הוא מתחיל לעבוד, ונראה מה יהיה התוצאה.
אבל האם זה בודק את המחשב או ה USB, על פניו היה נראה שזה בודק את המחשב.נא לפרגן לי מוניטין, אני צריך רק 3 כדי שאוכל לכתוב הודעות ברצף בלי לחכות 2 דקות)
תעדכן.
הוא אמור לבדוק הכל. -
@www אמר בוירוס streamerdata:
@5566brs אמר בוירוס streamerdata:
זה קובץ אינפורמציה ששייך למערכת הקבצים. תהיה רגוע.
זוהי תיקייה, שהוירוס נכנס לתוכה.
הוא מפחד שיפעיל את הוירוס בטעות.
תנסה להסיר נעילה עם כל מיני תוכנות.
אפשר גם למחוק מ WINPE.
אפשר גם לאתחל את הכונן (זה מוחק גם את התוכן של התיקיה הזאת), אם יש לך עצבים להעתיק את כל החומר למחשב וחזרה...