כיצד להכנס לתחום עולם ההשקעות - בורסה ומט"ח
-
@or אמר בעולם ההשקעות - בורסה ומט"ח:
@chagold ברור שאתה צודק
אבל כאשר המטרה של החבר הנ"ל היא ללמוד תוך כדי מסחר, תוך נכונות להפסיד סכומים קטנים, אולי זה לא כזה מופרך.
הוא מודע לזה שמדובר בסיכון גדול. השאלה אם שייך לבצע פעולות ממש מזעריות כדי שיוכל לקבל אינדיקציה ללמידה ולהצלחה/כשלון שלו.יש פורקסים שנותנים אפשרות למסחר 'דמו'(בכל אופן כך זכור לי מפעם).
אם כי ברור שיש את הנקודה הפסיכולוגית השונה, ל-2 הצדדים:
במסחר וירטואלי יש אפשרות השקעה בסכומים גדולים. כמו כן אין את 'מחסום הפחד'. מאידך, זה עצמו עלול לגרום ש'תת הכרתית' לא לוקחים את החישוב הנכון.
במסחר אמיתי יש את כמות הכסף שיש, מצד שני אדם עלול לבצע צעדים מתוך ניתוח קצר טווח (היום המניה עלתה / ירדה) ונוגד שיקולים מוקדמים טכניים 'קרים'. -
קודם כל שילמד את זה תאורטי יש הרבה אתרים על זה,
אחר כך שיחתיל בבנק, כי ככה הוא לא יסתבך עם המיסים...בכל אופן זה משהו מסוכן מאד
-
@or אמר בכיצד להכנס לתחום עולם ההשקעות - בורסה ומט"ח:
שאלה בשביל חבר:
יש לו סכום של בסביבות עשרים אלף שקל, והוא רוצה להשקיע אותם בקניית מניות וכדו' באופן עצמאי.
מישהו ידוע מה הפרוצדורה, ובאיזה פלטפורמה כדאי לו לעשות את צעדיו הראשונים?1 כמו שציינו מקודם זה מאוד מסוכן,
2 בבנק זה יעלה עמלות מאוד גבוהות.
3 יש מסלולים בבנק דרך חברות גדולות (אני לא זוכר כרגע שם) שאז אתה לא משלם עמלות ענקיות על ניהול תיק וכו'. -
@by6199 אמר בכיצד להכנס לתחום עולם ההשקעות - בורסה ומט"ח:
2 בבנק זה יעלה עמלות מאוד גבוהות.
אני לכ"כ מבין בזה, אבל בבנק זה כולל מיסים, ובבית השקעות אתה צריך להפריש מיסים לבד
-
@אדרת
אני מדבר על בנק, רק בבנק במקום לפתוח לבד תיק וכו' יש אפשרות דרך חברות -
@or מדובר באינטראקטיב ברוקרס ישראל
הבנתי שעובדות איתם החברות הגדולות בעולם, כולל חברות קרנות השקעה בישראל
אני אחפש את המידע על ההנחה ההיא, כי שכחתי את השם של המועדון
מאד קל להרשם דרכו, זה פשוט לינק שדרכו נכנסים ואז העמלות ממש נמוכות, והשקעה היא החל מ10,000 ש"ח או 3000 דולר -
הנה הלינק
http://dividaat.com/ברוקר-מועדף/