אשכול הכרות - מאגר מידע
-
-
פתאום שמתי לב שאת עצמי עוד לא הצגתי...
אז אני ורד (שם בדוי...), מפתחת web כ5 שנים.
כיום עובדת בRuby On Rails ו GoLang, כותבת בעיקר צד סרבר, מדי פעם גולשת לקצת קלינט - בד"כ פשוט (html, css, js, jquery) ולעיתים רחוקות נוגעת גם בangular.
עובדת הרבה עם Mysql ו postgres.בעבר כתבתי גם בNodeJs, Python, ועבדתי עם ElasticSearch, Couchbase, MongoDB.
אוהבת גם את כל תחום הdevops, למרות שכיום אני פחות עוסקת בו, זה שייך למחלקה אחרת בחברה...(בעבר הייתי מפתחת פול סטאק וגם הקמתי שרתים, זה היה כיף )
כך שגם הרבה משירותי AWS מוכרים לי (S3, ec2, route53, sqs)אוהבת ללמוד ולחקור, להרחיב אופקים ולחלוק מהידע שלי עם אחרים.
מקווה שאוכל לעשות את זה כאן. -
@tweenset אמר באשכול הכרות - מאגר מידע:
אני ברעיון בודקת תוכנה עם עשרות שנות נסיון. סתאאם זה רק מרגיש ככה..
@שרה-רחל המון בהצלחה! את כבר עובדת? אם לא, אוכל לתת לך כמה טיפים מעולים למציאת עבודה בעז"ה
@ורד את נשמעת מדהימה. בהצלחה!תודה, גם את נשמעת מרתקת למדי...
חלילה לנו מלזרוק אותך. כל אחת שיכולה להוסיף ידע בתחום - מתקבלת בברכה, לא משנה אם היא עבדה, עובדת או תעבוד.... -
שלום לכולן,
אני מתכנתת full stack קרוב ל 10 שנות ניסיון, כיום בסביבת c# .net
הקליינט הבסיסי של JavaScript, Html וגם Angular1
אני כותבת יותר את צד השרת, WebApi ותשתיות אבל כמובן נוגעת הרבה גם בקליינט.
מבחינת בסיסי נתונים: SQL , ומעט Couchbase
יש לי ניסיון ישן ומגוון, שכולל Ruby, C++ , erlang, ScriptShell- on linux, -
@ורד אמר באשכול הכרות - מאגר מידע:
@tweenset אמר באשכול הכרות - מאגר מידע:
אני ברעיון בודקת תוכנה עם עשרות שנות נסיון. סתאאם זה רק מרגיש ככה..
אוהבת לדעת מכל תחום שרק קיים.
אבל לא מרגישה בודקת, כי אני עסוקה בכל מיני עניינים אחרים, כגון יבוא מוצרים, ייצור מוצרים בסין וכו' , וזה הרבה יותר מעניין אותי מהעבודה.. במחילה.
אני כרגע בחופשת לידה ועסוקה מאד מאד! הרבה יותר מבעבודה.. אני כרגע בתהליך הקמת עסק וה' יעזור שאוכל לעזוב את הבדיקות. לא כי זה לא מתאים לי או משהו, אלא משהו מובנה באופי שלא יכול לעבוד יותר משלוש שנים באותה עבודה. (בעלי כבר שואל אותי מה העסק הבא שאני אקים בעוד שלוש שנים )
את התחום של תכנות אני מאד אוהבת. לא כותבת (קצת סקריפטים בקטנה. לא משהו), אבל מאד מבינה את התחום ובפועל בעבודה יש לי הערות מאד מחכימות (את כל זה אני כותבת כדי שלא תזרוקנה אותי מפה.. חח שלא תחשבי שאני גאוותנית. אני ענווה גדולה ביותר!)
@שרה-רחל המון בהצלחה! את כבר עובדת? אם לא, אוכל לתת לך כמה טיפים מעולים למציאת עבודה בעז"ה
@ורד את נשמעת מדהימה. בהצלחה!תודה, גם את נשמעת מרתקת למדי...
חלילה לנו מלזרוק אותך. כל אחת שיכולה להוסיף ידע בתחום - מתקבלת בברכה, לא משנה אם היא עבדה, עובדת או תעבוד....תערכי את ההודעה שלך.. זה פורום פתוח פשוט.. (את הציטוט שלי בהודעה)