בעיה מוזרה בנעילת המחשב
-
יש לי במחשב שומר מסך שהגדרתי שאחרי שהוא הופעל אז להכנס שוב למחשב יש להזין סיסמא. אך יש תופעה מוזרה שאם המחשב היה נעול לזמן קצר אולי 10 דק' אז שאני נכנס שוב הכל בסדר ועל החלונות שהיו פתוחים כמו שהיו כך הם אך אם נכנסתי שוב רק אחרי כמה שעות אני מוצא את המחשב כמו שמוציאים אותו בהדלקת המחשב שכל התוכנות לא מופעלים עדיין. מה יוכל להיות הסיפור פה?
-
@פרסומון אמר בבעיה מוזרה בנעילת המחשב:
@nrs נסה לשנות בהגדרות צריכת חשמל שלא ייכנס למצב שינה /שינה היברידית, אלא רק יכבה את הצג (את המסך).
הוא לא נכנס כלל למצב שינה או שינה אלא רואים את השומר מסך לכמה שעות (הגדרתי שיהיה מסך ריק) וכשאני חוזר אליו הכל נסגר
-
@nrs אגב, המושג 'שומר מסך' כבר לא קיים היום.
זה היה עשוי בעבר בכדי לשמור על הפיקסלים של המסך, שאם הם לא עבדו הם נחלשו/ נשרפו.
סתם לידע.לעצם הענין-
- ממתי זה התחיל?
- אחרי כמה זמן אתה כן רואה את מה שנשאר?
- האם אחרי 5 דקות כשעדיין הכל בסדר, אתה צריך להזין סיסמה או שגם בזה יש בעיה, אם כן, מה ראית לנכון לשתף אותנו בעובדה הזו? זה התחיל מאז שהגדרת את זה?
-
@פרסומון אמר בבעיה מוזרה בנעילת המחשב:
- האם אחרי 5 דקות כשעדיין הכל בסדר, אתה צריך להזין סיסמה או שגם בזה יש בעיה, אם כן, מה ראית לנכון לשתף אותנו בעובדה הזו? זה התחיל מאז שהגדרת את זה?
אין בזה שום בעיה אחרי 5 דקות, חשבתי שלתת את התמונה השלימה לפעמים עוזרת למצוא את הפתרון