הוספת אפשרות לפורום שיווק לבעלי ארגונים / עסקים
-
אני גם חשבתי על זה.
בעל עסק בימינו צריך לדעת הרבה מעבר לניהול העסק עצמו.
פרסום, קידום מכירות, מימון/מינוף/אשראי, תוכניות עסקיות, גבייה, ועוד ועוד.
לדוגמא רציתי לכתוב משהו על בניית תקציב ותזרים, אבל אין לזה מקום מתאים. -
@shukiha מה כוונתכם?
-
@golanart אמר בהוספת אפשרות לפורום שיווק לבעלי ארגונים / עסקים:
אני אפתח בכיף! אבל: צריכים מנהל שהוא מומחה לעולם ניהול העסקים במקצועו,
ושינהל את זה טוב וידע לסנן בעלי עסקים שמנסים לדחוף את העסקים שלהם מהדלת האחורית...צודק בכל מילה!
לצערי אין זה המקצוע שלי, וגם הזמן לא מאפשר... -
@רואת-חשבון אמר בהוספת אפשרות לפורום שיווק לבעלי ארגונים / עסקים:
@shukiha מה כוונתכם?
לא התכוונתי ח"ו שלא להתיעץ עם בעלי מקצוע
מה שבאתי לומר שכל בעל מקצוע שנותן שירות או כל מוכר צריך לקחת בסופו של דבר בע"מ כי בן אדם שמוכר לדוגמה מוצר חשמלי מחברה מסוימת לא ימליץ על חברה מתחרה גם אם ללקוח זה יותר טוב וכנל בעל מקצוע לדוגמה מתכנת פרטי שעושה תוכנות לא ימליץ ללקוח תוכנה מוכנה וכן הלאה
לכן יש צורך במשהוא כזה שיהיה אפשר להתיעץ
אם צרכנים נוספים שמשתמשים באותו שירות או מוצר שצריכים ולא רק בבעלי מקצוע שגם מהם אפשר לקבל הרבה במיוחד בפורום שיש להם ענין להפגין את הכישורים -
@golanart אמר בהוספת אפשרות לפורום שיווק לבעלי ארגונים / עסקים:
ושינהל את זה טוב וידע לסנן בעלי עסקים שמנסים לדחוף את העסקים שלהם מהדלת האחורית...
אני לא מתווכח על עצם העיקרון, אולם כשהפורום עדיין לא כזה ענק מספיק ככל הנראה מנהל כמו בפורום הראשי אתה או אחר שידע למחוק או לסנן בד"כ במקרים חריגים זה בולט, בעתיד הקרוב כשיתרחב כבר יימצא האיש
-
גם אם בנושא מסויים יהיה רק אחד שמפגין ידיעות, לדעתי בתחומים הקשורים לניהול העסק, אנשים זהירים יותר ולא כל כך מהר ישתכנעו מגורם אנונימי שמביע את דעתו או את פתרונותיו.
זה לא רכישת מוצר קטן כלשהו, שאז הסיכון הוא אי שביעות רצון ולכל היותר אבדן ההשקעה הכספית. שינויים בעסק הם הרבה יותר מזה.פורום כזה ייתן רעיונות חדשים, כיוונים לא מוכרים, פתרונות יעילים.
אם העצה/המוצר/הרעיון הוא לא משמעותי מידי לעסק אז הסיכון בכל מקרה לא גדול גם אם העצה לא היתה הוגנת,
ואם זה יותר משמעותי וכבד משקל בעלי עסקים לא ישתכנעו בקלות גם אם הניק יבטיח גדולות ונצורות. שמענו, הבנו, נבדוק ונחשוב על זה.