חסימת אינטרנט ללא הרשאת מנהל
-
@golanart לא יודע אם זה רלוונטי אבל אולי אפשר שכל משתמש יקבל כתובת מייל חדשה ופרטית שתתווסף לחתימה שלו וכל המיילים יועברו אליו למייל שלו וימחקו מהשרת (כדי לא לתפוס מקום) וכשהוא יגיב זה מגיב מהכתובת החדשה (מובנה בגימייל)
תוסיף תוריד פחות או יותר זה הרעיון שלי -
@יעקב-ישראל אמר בחסימת אינטרנט ללא הרשאת מנהל:
@golanart לא יודע אם זה רלוונטי אבל אולי אפשר שכל משתמש יקבל כתובת מייל חדשה ופרטית שתתווסף לחתימה שלו וכל המיילים יועברו אליו למייל שלו וימחקו מהשרת (כדי לא לתפוס מקום) וכשהוא יגיב זה מגיב מהכתובת החדשה (מובנה בגימייל)
תוסיף תוריד פחות או יותר זה הרעיון שליאני מקווה מאד שאם זה פרקטי זה יהיה גם מעשי
-
@www אמר בחסימת אינטרנט ללא הרשאת מנהל:
@aiib איך אתם גולשים, VPN?
נטפרי אניוור?@aiib אמר בחסימת אינטרנט ללא הרשאת מנהל:
@www במחשב הזה לצערי אני לא יכול להתחבר לסינון כי הוא צריך להיות מאובטח לחלוטין. אני רוצה לחסום את כל המחשב חוץ מהחיבור המרוחק למשרד וכן מייל פחות או יותר.
חשוב לי [לנו] להבין את הבעיתיות. לסינון אינך יכול להתחבר. לרשת אחרת כן? מאי נ"מ? אם יש לך רשת מיוחדת מטעם המשרד, א"א לבקש לחסום אותה?
בקיצור, למה נטסטיק עם סים חסום בהגדרות [באיזו דרך שהיא] רק לחיבור המרוחק והמייל לא יעזור? -
@רוב-יועץ אני לא יודע איפה ראית שניתן להתחבר לרשת אחרת, ממה שאני הבנתי:
- המחשב מסופק ממקום העבודה.
- הדרך לעבוד איתו זה להתחבר לשרת המרוחק ולעבוד משם ברשת הפנימית.
- הוא רוצה לחסום את המחשב שלא יהיה ניתן לגלוש לאתרים למעט המייל והשרת המרוחק.
- @master אמר שיש לו פיתרון כך שנראה שהעניין נפתר.
רק טוב היה אילו @master היה כותב ע"ג הפורום כדי שהבאים שיחפשו פיתרון דומה יוכלו להשתמש.
אז אני יעשה את שלי:
מצ"ב תוכנונת שכתבתי, היא נותנת אפשרות ע"י לחיצה ימנית על קובץ ההרצה שבמקור דורש הרשאת מנהל לבחור ב'הרץ ללא מנהל'..
תשתמשו בהנאה.
היא לא מבצעת שום פריצה.
פשוט ללחוץ פעמיים והאפשרות תיתווסף לכם מיד באפשרויות, ורק במשתמש שהרצתם אותו.צילו"מ:
רק הערה קטנה, הרשאות מנהל בהתקנות של תוכנות הינם ברובם מפני שהמערכת צריכה לגשת לדברים שדרוש הרשאה באמת, התוכנה לא בהכרח תעזור במצבים כאלו.
יתכנו פעמים בודדות שהוא לא תופס בפעם הראשונה וצריך לנסות שוב.
הורדה מכאן הסיסמה 1234
@aiib אשמח שתעדכן האם עזר.
-
@למדן-וידען אני אבדוק ואעדכן. למרות שלדעתי חסימת אינטרנט היא דבר שבעצם דורשת הרשאות ולכן כמו שכתבת זה לא אמור לעבוד. אבל וודאי שאנסה.
תודה!! -
@למדן-וידען היי איך מסירים אותה
-
@למדן-וידען היי איך מסירים אותה
אכלת אותה!
סתם, אני יעלה אחרי החג בעזרת השם, תזכיר לי בבקשה. -
@למדן-וידען בשביל שאני יבין בטוח- בשביל להתקין את התוכנה שלך צריך הרשאת מנהל? כי א"כ זה לא עוזר לי....
-
@למדן-וידען המחשב מוציא הודעה: המחשב לא יכול להריץ את האפליקציה הזו.
מה זה אומר? -
@aiib אמר בחסימת אינטרנט ללא הרשאת מנהל:
@למדן-וידען המחשב מוציא הודעה: המחשב לא יכול להריץ את האפליקציה הזו.
מה זה אומר?תעלה צילום מסך.
נראה מה יש אצלך. -
@למדן-וידען לבסוף הצלחתי להתקין את התוכנה שלך
אלא שנראה ש'הם' חסמו את המחשב טוב משחשבתי- נראה לי שהוא חסום לכתיבה בקבצי ההפעלה.
יש פתרון?!
מצורף צילום מסך של השגיאה בהתקנה של K9
-
@aiib אני חושב שזה הבעיה שלך
@למדן-וידען אמר
רק הערה קטנה, הרשאות מנהל בהתקנות של תוכנות הינם ברובם מפני שהמערכת צריכה לגשת לדברים שדרוש הרשאה באמת, התוכנה לא בהכרח תעזור במצבים כאלו. -
@aiib אני חושב שזה הבעיה שלך
@למדן-וידען אמר
רק הערה קטנה, הרשאות מנהל בהתקנות של תוכנות הינם ברובם מפני שהמערכת צריכה לגשת לדברים שדרוש הרשאה באמת, התוכנה לא בהכרח תעזור במצבים כאלו.ברור....
זה תוכנה שצריכה הרשאות מנהל.