אתר חדש חוו"ד
-
בניתי את האתר הזה: https://www.halulav.com/
דרך: https://he.site123.com/אין מידי הרבה אופציות בתוכנה לבניית האתר, וגם הבעה"ב לא רצה להשקיע מידי הרבה כסף,
השאלה מה אתם אומרים על התוצאה (אני יודע שזה לא מי-יודע-מה)?
אפשר לזרום עם זה, או שיותר טוב בלי?תודה
-
@אדרת
בתור אחד שהיה אחראי שיווק בשנה האחרונה [תשע"ח] לולבי "טירת - הצבי" [סמט] בכמויות גדולות מאד, התרגשתי לראות את האתר, והרגשתי כא' מבעלי העניין של האתר.
בתור סקיצה ראשונית, זה מדליק. אם כי מייד רואים [במיוחד מי שתימכר והתעסק רבות עם הלולבים שלהם], שיש עוד מה לשפר ולשדרג, לעצב ולערוך [ל @GolanArt יהיה בטוח מה להחכים], בין בתוכן [טקסט], ובין בתכנית [קישוריות, ויזואליות וכדו', אבל בתור התחלה -
הדלקת אותי.
אפרופו, יש אוטוטו כינוס של כל המשווקים המיועד גם למוצי"ם המתמחים בתחום ד' מינים, עם מפגשים כלליים ופרטיים עם הרב סמט, מיד אחרי פסח. מי שמתעניין באופן כללי בתחום הלולבים, גידול, תוצרת, הידורים, זנים וכו' וכו', יכול לכתוב, ואנסה לראות איך ניתן לשלב אותו במפגשים.
(כמו גם, אם יש מי שרוצה להיכנס / עזרה בשווק [ @GolanArt, ו @מגב-ניק אל תהרגו אותי בבקשה, אין לי פה שום כוונות רווח סמויות או גלויות... ] של ארבעת המינים, אשמח לעזור מניסיוני). -
@golanart אמר באתר חדש חוו"ד:
@עברי-אנכי הכל בסדר, רק תדאג לי שנה הבאה לסט...
לגבי האתר, העיצוב מעט פשוט מדי, הבעיה הבולטת היא
שדף הבית נראה ריק, כאילו מחכים לאיזו כותרת או משהו...מיליון אחוז, הרגשתי גם ככה, ועוד יותר מזה.
צריך שהמוצר "יצעק" החוצה מתוך האתר, וזה לא ככה. מה שכרגע יותר מיוחצן זה הרב סמט, אבל אנשים בסופו של דבר מנענעים בחג לולב, ולא איזה 'סמט'. יש גם הרבה 'שטחים' ריקים, לגלול הרבה בכדי להגיע לתוכן, וכו' וכו', וגם פונטים וטקסטים בגדלים לא מי יודע מה.. הפנייה שהאתר פונה לגולש [לדעתי..] צריכה לבוא ממקום שונה, ואולי לתת אפשרות לאנשים סטנדרטיים, ולסוכנים ומשווקים [אולי כניסה מיוחדת עם סיסמה וכדו'], כ"א זקוק ומתעניין בפן שונה בתחום.
טוב, יש כמובן הרבה מה, אבל ערב פסח היום - ובעז"ה בל"נ, אחרי פסח, אשב לחשוב עבורו מה ואיך לעשות, מתוך ניסיון כזה שהיה לי "הההממממממווווןןןן עניין" [ ], שאנשים יתלהבו מהתוצרת הזו. -
@אדרת
לתפריט למעלה תעשה הזחה לצד ימין או למרכז,כפי שציינו קודמיי בפלג העליון חייבת להיות כותרת כמו "הלולב" המהודר שלך לחג הסוכות
להזמנה כעת הקש כאן, עם קריאה לפעולהלשים לחצן בולט שיהיה חלק מהפלג העליון שיפתח טופס או לחלופין יוביל לאיזור אחר בדף שיצטרכו לשים שם מינימום פרטים (לא כמו הצור קשר) ולכתוב שם משהו כמו השאר פרטים ונציג מכירות יחזור אליך מייד,
מצורפת דוגמאות (לא קידו"מ
בהצלחה
-
@golanart אמר באתר חדש חוו"ד:
שדף הבית נראה ריק, כאילו מחכים לאיזו כותרת או משהו...
אם רק זה הבעיה, זה כלום כי יש אפשרות לשים שם טקסט, רק עדיין לא החלטנו מה
-
שתבינו שאתר נבנה במטרה לצאת ידי חובה, מתוך הנחת יסוד שמי שמחפש לולב מהודר
לא מחפש את זה בגוגל, אלא שאם יש מישהו שרוצה לשווק, ומחפש על החברה חומר, שיהיה לו איזה יצווג ברשת,
כמובן שיבדוק כמה כניסות יש, ואם זה ישפיע על המכירות נחשוב מחדשאז אנחנו לא הולכים לבינתיים להשקיע במעצב אתרים פרטי,
ולפני מה שהבנתי בדיעבד זה טוב, אז לבינתיים נשאר עם זה.תודה רבה
-
@chagold אמר באתר חדש חוו"ד:
כשלוחצים על הלינקים למעלה הוא מרענן את הדף במקום שיציג ישר את המקטע המבוקש בעמוד.
זה אחד הדברים המעצבנים שיש בתוכנה הזאת..
-
@עברי-אנכי אמר באתר חדש חוו"ד:
בתור אחד שהיה אחראי שיווק בשנה האחרונה [תשע"ח] לולבי "טירת - הצבי" [סמט] בכמויות גדולות מאד, התרגשתי לראות את האתר, והרגשתי כא' מבעלי העניין של האתר.
-
@אדרת אמר באתר חדש חוו"ד:
@עברי-אנכי אמר באתר חדש חוו"ד:
לא כ"כ הבנתי את כוונתך, אבל זה בסדר גמור. כשהרב סמט ובנו היקר, רוצים ליצור עמי קשר, הם עושים זאת בקלות רבה מאד דרך הנייד שלי - נכון ללפני יומיים...
-
@chagold אמר באתר חדש חוו"ד:
כשלוחצים על הלינקים למעלה הוא מרענן את הדף במקום שיציג ישר את המקטע המבוקש בעמוד.
כל מה שצריך זה לשנות את הקישורים לפי האיידי של המקטע.
אם היה לך את הקוד מקור אז זה שני שניות לטיפול.
@אדרתאבל אני מבין שאין לך את הקוד מקור?
-
@אדרת
- הלוגו קטן עד לא נוכח. הייתי מחפש לוגו יותר רחב (מלבני)
- דף הבית ריק..
- סימני הציטוט ב"המלצות" בתחילת הקטע מוגדלים ובסוף לא. זה נראה רע, אף על פי שהכוונה להגדלת אות פותחת..
- בקטע "מוצרים" - קצת לא רציני להציב מוצר אחד בודד, ואם זה מה שיש - תוותר על קטע המוצרים..
-
-
@aaron אמר באתר חדש חוו"ד:
הלוגו קטן עד לא נוכח. הייתי מחפש לוגו יותר רחב (מלבני)
זה הגודל שאפשר להכניס
דף הבית ריק..
כפי שכתבתי למעלה, בהמשך אני יוסיף שם טקסט
סימני הציטוט ב"המלצות" בתחילת הקטע מוגדלים ובסוף לא. זה נראה רע, אף על פי שהכוונה להגדלת אות פותחת..
אין לי כ"כ מה לעשות עם זה
בקטע "מוצרים" - קצת לא רציני להציב מוצר אחד בודד, ואם זה מה שיש - תוותר על קטע המוצרים..
יש לנו עוד מוצרים ואני יוסף אותם בהמשך..
תודה רבה