למי שעדיין מקרצף את התנור ואביזריו - עיצה מועילה
-
@beri-zip אמר בלמי שעדיין מקרצף את התנור ואביזריו - עיצה מועילה:
@יהודי-פשוט אמר בלמי שעדיין מקרצף את התנור ואביזריו - עיצה מועילה:
מזה כמה שנים שאני עושה את זה, קיבלתי אותו מאחותי לפני כמה שנים, וזה ממש בדוק ומנוסה.
במקום להתיז חומר ואז לשפשף ולשפשף, עד שנגמר הכח בידיים או נגמר הצבע על הכלים,
משפריצים כמות נדיבה של חומר פורטה פלוס / כל חומר אחר שמיועד לכך,
אורזים הכל בתוך שקית אשפה גדולה וסוגרים אותה היטב, נותנים לזה לישן לילה, ובבוקר פשוט שותפים אותו בזרם טוב באמבטיה, הכל יורד כמו חמאה, בלי שום מאמץ בכלל, ומה שמתעקש להישאר מספיק שפשוף קל ביותר לכמה שניות.שוה לנסות.
זהירות יש דברים שזה מוריד להם את הציפוי/צבע
הערה נכונה, אף שאני לא נתקלתי בכך, אבל לא יותר ממה שהשפשופים למיניהם מורידים, למיחש בעי, ומי שמפחד שינסה על מקום אחד.
-
@beri-zip אמר בלמי שעדיין מקרצף את התנור ואביזריו - עיצה מועילה:
מזה כמה שנים שאני עושה את זה, קיבלתי אותו מאחותי לפני כמה שנים, וזה ממש בדוק ומנוסה.
אורזים הכל בתוך שקית אשפה גדולה וסוגרים אותה היטב, נותנים לזה לישן לילה, ובבוקר פשוט שותפים אותו בזרם טוב באמבטיה, הכל יורד כמו חמאה, בלי שום מאמץ בכלל, ומה שמתעקש להישאר מספיק שפשוף קל ביותר לכמה שניות.שוה לנסות.
זהירות יש דברים שזה מוריד להם את הציפוי/צבע
הערה נכונה, אף שאני לא נתקלתי בכך, אבל לא יותר ממה שהשפשופים למיניהם מורידים, למיחש בעי, ומי שמפחד שינסה על מקום אחד.
לפעמים (בעיקר בדברים ישנים) זה עושה פעולה כמו של חלודה רק תוך לילה זה נאכל כמו חלודה של כמה שנים
בקיצור לבדוק את העמידות בפינה נסתרת -
כנ"ל לגבי תוך התנור עצמו. לרסס היטב, לסגור את התנור [יש גומיות שישמרו על אדי החומר הפעיל בפנים], למחרת פשוט לנגב.
הערה חשובה:
אדי החומר הפעיל מסוכנים מאד לעיניים ולדרכי הנשימה!!!!
כ"ש כאשר מדובר בילדים קטנים, נשים הרות, וכדו'.
חובה לאוורר היטב היטב את המקום שבו עובדים במהלך העבודה! את התבניות אם אפשר לעשות מחוץ לבית.זהירות - "ונשמרתם מאד לנפשותיכם!"
רק היום סיפרה שכנה לאשתי, שהיא הגיע עם סיפור כזה להרעלה, ולבית חולים.
-
שימו לב
אני פרקתי את הדלת של תנור דלונגי, שמתי על הרצפה, ובטעות הזזתי טיפה עם הרגל, התנגש בקיר, והתפוצצה לי הזכוכית - אז זהירות!
אם למישהו יש מידע איך ואיפה אפשר להשיג את הזכוכית, ושגם ירכיבו לי - אני אשמח -
@יחיאל-ולאה-ליברמן אמר בלמי שעדיין מקרצף את התנור ואביזריו - עיצה מועילה:
שימו לב
אני פרקתי את הדלת של תנור דלונגי, שמתי על הרצפה, ובטעות הזזתי טיפה עם הרגל, התנגש בקיר, והתפוצצה לי הזכוכית - אז זהירות!
אם למישהו יש מידע איך ואיפה אפשר להשיג את הזכוכית, ושגם ירכיבו לי - אני אשמחאתה יכול לפנות לניופאן שזה השירות של דלונגי
או לחפש חנויות של חלקי חילוף תעשה חיפוש
אם אתה בירושליים יש את שי עוגן לדוגמה -
@יחיאל-ולאה-ליברמן אמר בלמי שעדיין מקרצף את התנור ואביזריו - עיצה מועילה:
שימו לב
אם למישהו יש מידע איך ואיפה אפשר להשיג את הזכוכית, ושגם ירכיבו לי - אני אשמחמכה קטנה בהצד מתפוצץ לך את הכול ברגע, קרה גם לי וניופאן אמרו לי שאין להם להדגם הספציפי הזה ומיד התחילו לדבר איזה תנור אני רוצה לקנות, התקשרתי לכל מיני מקומות ולאף אחד לא היה, פתאום איזשהו טכנאי אמר לי שהוא ינסה להשיג לי, והשיג לי דרך ניופאן ההרכבה של הזכוכית מאוד פשוטה ואפשר לעשות לבד- ברגים.
-
@chocolate כמה עלה לך הזכוכית?