מציאת רשומה ריקה ב- sails.js
-
הכתורת לא מדוייקת.
אני משתמש ב- sails שהוא משתמש ב WaterLine כ- ORM (מיפוי אובייקטים רלציוני), שהעבודה עימו דומה מאוד ל mongoose.
אם אני רוצה לחפש את כל ה - Users עם השם "POI" אפשר לכתוב:Users.find({ name: 'POI' })
השאלה אם אני רוצה למצוא את כל ה Users שאין להם בכלל את הערך name, איך לכתוב?
Users.find({ name: 'undefined' })
וכן null, לא עובד.
הובנתי? תודה. -
סו"ס מצאתי תשובה כאן:
https://stackoverflow.com/questions/22772742/fetch-results-from-model-in-waterline-if-property-is-definedMyModel.find().where({propertyThatMayExist: {'!': null}}).exec(console.log);
-
@מנצפך אמר במציאת רשומה ריקה ב- sails.js:
@zvizvi אמר במציאת רשומה ריקה ב- sails.js:
Sequelize
איזה DB?
איני יודע אם הנ"ל תומך ב - mongodb.
אני ב PostgreSQL, ונכון, הוא לא תומך בשום NoSql.
-
למעלה כתבתי תשובה על מציאת רשומה שאינה ריקה
@מנצפך אמר במציאת רשומה ריקה ב- sails.js:
סו"ס מצאתי תשובה כאן:
https://stackoverflow.com/questions/22772742/fetch-results-from-model-in-waterline-if-property-is-definedMyModel.find().where({propertyThatMayExist: {'!': null}}).exec(console.log);
אבל עדיין לא הצלחתי ההיפך, למצוא רשומה ריקה.
החלפת ה - ! ב = או == לא עזרה.
גם זה לא עובד:MyModel.find().where({propertyThatMayExist: null}).exec(console.log);
יש למישהו הצעה אחרת? (אפילו מי שאינו מכיר את הORM הנ"ל, אלא מהיכרות עם דברים אחרים).
תודה. -
@dovid אמר במציאת רשומה ריקה ב- sails.js:
{ where: { name: null } }
לא עובד.
נראה לי שהעניין תלוי בהבנת מבנה הנתונים.
זה לא כמו מסד נתונים רלציוני שאם השדה name ריקה אז התנאי צריך להיות name:null. אלא מדובר במסד נתונים לא רלציוני, שהשדה name כלל לא קיימת. (כעת אני לא עובד מול מסד נתונים, אלא מול קובץ json פשוט (בתיווך ה ORM), אבל אני מניח שאותו דבר היה מול mongoDb לדוג').
צריך לבדוק את זה מול מסד נתונים רלציוני, אני מאמין שגם בו זה לא יעבוד.
כנראה מה שאני אצטרך לעשות זה לשבת למיין את הנתונים אחרי שאני מקבל אותם מה -DB. -
אתה סותר את עצמך, אתה אומר שכנראה זה בגלל שזה NOSQL ומייד אח"כ כותב שאתה מאמין שגם ברלציוני זה לא יעבוד.
אם תשאל אותי, אז הסיפא שלך צודקת כלומר אם זה ORM אז צריך להיות הפשטה באופן שלא משנה איך הנתונים נשמרים תמיד אותם מתודות יחזירו אותם תוצאות.
ואני מתפלא שלא עובד לך כי באינטרנט זה נראה שזה עובד. בכל אופן לי קשה לנסות ולהיווכח.