אין אפשרות להפעיל יישום כמנהל - win 10
-
@golanart אמר במה הפשט בזה??:
@מנצפך היקר, אודה לך אם תערוך את הכותרת. בתחומים שואפים
לסדר, הבא אחריך ימצא בזכותך את הפתרון בצ'יק!
(חשוב לציין שמדובר בשאלה)למשל: "הודעה שקופצת בעת התקנת תוכנה בווינדוס 10 - מה הפתרון?"
תודה!
שם אתה חוגג עם כותרות 'ספינים', וכאן אתה מכתיב לנו...
-
@yits אמר באין אפשרות להפעיל יישום כמנהל - win 10:
לפי מה שנראה, הבעיה שלא מוגדר אצלך נכון חשבון מנהל (Administratr),
ולכן גם מתשמים אחרים לא מקבלים הרשאות מנהל.בשביל להגדיר את זה צריך להפעיל את המחשב במצב בטוח (SafeMode),
(אני הייתי מנסה גם ללא מצב בטוח, אבל הפעלה מחדש לאחר מכן).ובשורת הפקודה להריץ את הפקודות האלו:
net user administrator /active:yes net user administrator ANY_PASSWORD net localgroup Administrators YOUR_USER_NAME /add
להסבר מפורט על כל שורה כנס:
https://winaero.com/blog/fix-yes-button-disabled-in-uac-dialogs-in-windows-10-windows-8-and-windows-7/אי אפשר. צריך הרשאות מנהל.
גם netplwiz ש @פרסומון אמר צריך הרשאות. -
@מנצפך אמר באין אפשרות להפעיל יישום כמנהל - win 10:
אי אפשר. צריך הרשאות מנהל.
גם netplwiz ש @פרסומון אמר צריך הרשאות.לא ראיתי את הסרטון. אבל כנראה השיטה שתעבוד זה להסלים הרשאות כמו בפריצה ידנית לסיסמת מנהל בווינדוס 10.
ולמי שלא מכיר, מעלים דוס או לינוקס(עדיף כמובן..)
משנים את השם בתיקית c:/windows/system32 מ cmd.exe ל utilman.exe . (לא לשכוח לגבות את שניהם!)
ריסטארט, ובמסך הלוגין לחיצה על סמל הנוחות גישה.אגב, במקום כל הפקודות הארוכות ש @yits הציע,
control netpasswords2
יעלה לך ממשק ויזואלי..
מה שמצחיק, שאי אפשר להריץ את זה עם משתמש מחובר...
-
-
לדעתי מדובר בהגבלה פשוטה שנמצאת בGroup policy
תפתח אותו ב Win+R MMC
ותבדוק אם בהגדרות מדיניות קבוצתית
האם יש הגבלה על הרשאות מנהל -
@professional אני מסביר שוב, כל תוכנה שצריכה לפעול כמנהל אי אפשר להפעיל אותה! כולל הMMC וכל דבר אחר.
-
@מנצפך אמר באין אפשרות להפעיל יישום כמנהל - win 10:
@yits לא. זה מרחוק.
ברוכים הנמצאים.
אני חדש פה.@מנצפך, אני רואה שנתנו לך כאן כמה פתרונות, אבל אתה צריך שיהיה ניתן גם בשליטה מרחוק.
אז, לפני הכל, בא נוודא שאכן הבעיה היא ש Administrator לא פעיל (בDisable).הדרך הפשוטה לבדוק את זה האם ניתן להיכנס בכלל למשתמש הזה במחשב.
ועל הדרך אני רוצה שתבדוק האם ישנם עוד משתמשים פעילים, יתכן שיש עוד מי שהוא מנהל..