בלוטוס בנוקיה 208
-
@מרכז יש לך בלוטוס שכן עובד ?
במידה ולא או שלא עובד תנסה לכבות בלוטוס (כוכבית סולמית 7780 סולמית) ואז להדליק את הבלוטוס וישר ללחוץ על כפתור הניתוק (כפתור ניתוק שיחה (האמור להיות אדום)) ואז ישר ללחוץ על כפתור האמצע כמה פעמים עד שיהיה כתוב התקנים גלויים ואז אולי תצליח (יתכן שלא תוכל לסרוק ולחפש תלוי במצב רוח של הפלאפון) מומלץ לעשות עם סוללה מלאה אחרת הוא פשוט קורס (מסך לבן כיבוי והדלקה בלי בלוטוס)
דרך אגב בצורה הזו אפשר להעתיק קבצים לטלפון דרך המחשב (לא בשליחה אלא בהעתקה לוך התיקיה) -
@יעקב-ישראל זה לא טוב בשביל אוזנייה, כי אח"כ אי אפשר להתחבר לבלוטוס מהמכשיר, הוא מאתחל את עצמו כשנכנסים ליישום.
זה טוב בשביל העברת קבצים. -
@יעקב-ישראל אמר בבלוטוס בנוקיה 208:
@מרכז יש לך בלוטוס שכן עובד ?
במידה ולא או שלא עובד תנסה לכבות בלוטוס (כוכבית סולמית 7780 סולמית) ואז להדליק את הבלוטוס וישר ללחוץ על כפתור הניתוק (כפתור ניתוק שיחה (האמור להיות אדום)) ואז ישר ללחוץ על כפתור האמצע כמה פעמים עד שיהיה כתוב התקנים גלויים ואז אולי תצליח (יתכן שלא תוכל לסרוק ולחפש תלוי במצב רוח של הפלאפון) מומלץ לעשות עם סוללה מלאה אחרת הוא פשוט קורס (מסך לבן כיבוי והדלקה בלי בלוטוס)
דרך אגב בצורה הזו אפשר להעתיק קבצים לטלפון דרך המחשב (לא בשליחה אלא בהעתקה לוך התיקיה)א. יש לי פאדיחה שהחלפתי סיסמת שחזור ושכחתי...
ב. האם אפשר להגיע להתקנים גלויים דרך ההתקיית הקלטות?
ג. איך בדיוק מעבירים קבצים לפלאפון? -
@מוגן אמר בבלוטוס בנוקיה 208:
למי שיש לו נוקיה C2 וחווה אותה בעיה, גיליתי שיש לזה פתרון והוא להכנס לנגן דרך הכתובת הזו rtsp:\o (בלי הסיפרה אפס שבסוף.) ואז להכנס לנגן ולהדליק מדיה, ובאפשרויות שם לבחור להשמיע את המדיה דרך בלוטוס, ואז הוא עושה התאמה כמו שצריך.
בהצלחה.הבעיה ב208.
-
@www אמר בבלוטוס בנוקיה 208:
@מרכז
א. יתכן שיש פתרון.
ב. לא.
ג. כנ"ל, לאחר שפותחים את הבלוטוס, דרך העברת קבצים, ולא שליחה.@WWW
אהבתי... אם יתכן, אז איך??
אשמח מאד שתעזור לי, חבל, אני מדבר על אוזניה של 200 שקל!
אם יותר נח לך במייל אז אשמח PEILUT2017@GMAIL.COM -
פוסט זה נמחק!
-
@מרכז אמר בבלוטוס בנוקיה 208:
אגב, ראיתי אצל חבר שיש לו 208 כשר והכניסו לו תמונות רקע וצלילים דרך בלוטוס [מC2 תומך]
איך אני יכול לעשות את זה?ראה כאן, ואח״כ צריך להעתיק עם תוכנה/אפליקציה שמראה לך במכשיר שממנו אתה מעתיק את התיקיות ב208 ולתוכם את מכניס את הקבצים.