Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@מוגן התשובה שלי לא השתנתה מהמייל... צריך להיכנס עם דיסק bootable של ווינדוס. זה לא בשבילי להסביר, כי זה ארוך, ואם אתה פחות מכיר את זה אתה תיתקל בהרבה מאד בעיות בדרך.
@פרסומון אמר בבעיה במערכת הפעלה של וינדוס 10:
@מוגן אפשר להתקין על המערכת הקיימת. פחות מקצועי ולפעמים מפתח לבעיות.
ואיך עושים זאת פשוט להפעיל את הקובץ או שצריכים לעשות אונקי-בוט לצורך כך ?
@nrs להפעיל את הקובץ.
ומה לבחור התקנה חדשה או שדרוגג המערכת
@nrs שים לב שתצטרך אחר כך להתקין את כל הדרייברים ותוכנות נוספות וכדו'.
אבל שוב על מה לוחצים שדרוג או התקנה חדשה? (זכור לי שיש שתי אפשרויות כאלו- אולי אני טועה)
התקנה חדשה.
אני מנסה להתקין וינדוס על המחשב ואני מקבל את ההודעה הזו האם האופציה השניה בחלון הזה תפתור את הבעיה הזו? תודה רבה.
@מוגן יכול לעזור. אבל אם הסיבה שהוא לא מצליח להתקין מערכת הפעלה היא בגלל בעיה יותר רצינית, זה יכול פשוט לתקוע את המחשב.
@פרסומון 'אתחל מחדש את המחשב' הכונה לאופציה הזו?
@מוגן לא. זה משהו שהוא מובנה בווינדוס, אתה אפילו לא צריך דיסק של מערכת ההפעלה בשביל זה.
@פרסומון אני מתכוין לשאול האם מה שמופיע בחלון של ההתקנה 'אתחל את המחשב' הכונה לאופציה הזו? ותודה רבה על העזרה והתמיכה!
אנא מי יכול להסביר לי איך לאתחל את המחשב, ניסיתי את האופציה השניה ללא הצלחה..
@מוגן מה הכוונה 'ללא הצלחה'?
@פרסומון הוא כותב לי שהוינדוס לא הופעל...
@מוגן אז תפרוץ את הוינדוס.
@WWW כעת זה הסתדר, אבל הבעיה שהייתה לי בתחילת באשכול (הודעה בחלק מההגדרות 'ההגדרות שלך מנוהלות על ידי הארגון שלך') חזרה לי
@מוגן גרסת הwindows שמותקנת לך היא גרסת education שזה גרסה למוסדות חינוך לא ברור למה הותקן לך גרסה זו
היא מקבילה לפרו אפשר להחליף אותה לפרו בקלות ע"י שינוי מפתח מוצר
W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
ואז אקטיבציה חדשה
@דודכהן אמר בבעיה במערכת הפעלה של וינדוס 10:
@דודכהן אני מכניס את מפתח המוצר שהבאת וזה מה שעולה לי