רמי לוי תקשורת
-
@פרסומון אמר ברמי לוי תקשורת:
@עברי-אנכי אמר ברמי לוי תקשורת:
אחד לא עובד טוב, והשני עובד לא טוב.
זה בכוונה מה שכתבת או טעות?
אחד לא עובד טוב, והשני עובד לא טוב.זו לגמרי הייתה כוונת המשורר...
יפה ששמת לב.. כי האחרים אולי לא ?! ..
-
@פרסומון
הצד השווה,
למכשיר הזה יש אינסוף בעיות ותקלות.- נכבה לפעמים בלי הודעה מוקדמת.
- בטריה לא חזקה במיוחד, אני מטעין המון פעמים במשך היום.
- כשמדליקים אותו - עד שהוא נותן להוציא שיחה ומפסיק לכתוב: 'אסור', כאילו ביקשתי ממנו לחלל שבת, עובר המון זמן..
- לאחרונה הוא הפסיק לקבל שיחות, בלי שום היגיון.
כשקניתי אותו רציתי מכשיר חדש, והמוכר הבטיח שזה הרע במיעוטו [במכשירים הכשרים]. אך הוא לא גילה שהרע הזה כ"כ מושלם...
-
@beri-zip אמר ברמי לוי תקשורת:
@עברי-אנכי תוסיף גם מסך שביר יותר ממסך 6 אינץ של סמארטפון
מצויין. ותוסיף שעלות ההחלפה שלו [אם יש, כי בדגם הקודם TEC, שנה אחרי שהגיע לארץ ומכרו לי אותו, כבר לא היה להם משום מה חלקי חילוף, והכריחו אותי לקנות חדש] היא לפחות 70 ש"ח.
-
@חיבור
אני יודע שכ-ו-ל-ם חסרי אונים מול רמי לוי, אבל הבעיה היא:מההה??
מהיכן ההיתר לרכילות הזו?
אני משתמש עם רמי לוי למעלה משנתיים.
ובתקופה האחרונה הקליטה באזורים מסויימים בבני ברק השתפרה לעין ערוך!נ.ב. המילה 'כ-ו-ל-ם' מזכירה במשהו את טענות הקיפוח התמידי של בני שיחי'
-
@אדרבה על זה נאמר
@מעמד אמר ב http://tchumim.com/post/16071
ולפני שעברתי לשם שאלתי חבר שהוא סוכן של כולם האם לעבור לרמי לוי, הוא אמר לי כך: שהוא היה פעם אצל מישהו והיה לו קליטה טובה, ואצל מישהו אחר מרחק 50 מ' בערך לא היה קליטה כלל !כך שזה כנראה תלוי, יש ויש !
-
כשמדליקים אותו - עד שהוא נותן להוציא שיחה ומפסיק לכתוב: 'אסור', כאילו ביקשתי ממנו לחלל שבת, עובר המון זמן..
קשור נטו ל'רמי לוי', כתבתי על זה בעבר, ייתכן שיש מכשירים שהתהליך לוקח יותר זמן, אבל זה קיים בכל המכשירים.
-
בטריה לא חזקה במיוחד, אני מטעין המון פעמים במשך היום.
מוכר בחנות אמר לי שיצא אפ טק חדש עם בטריה חזקה יותר. מי שקנה את הראשונים באמת הבטריה שלו חלשה. הוא אמר לי שיש איזה הסדר עם היבואן להביא את הבטריה החדשה למי שקנה מהראשונים במחיר מוזל. תברר אצל מי שקנית [ואם הבנתי נכון הוא כרגע בחופשה בסין, אז הבנתי שאפשר לרכוש בהנחה מכל חנות.]
וחוצמזה, אכן. מסכים איתך לגמרי שהמכשיר הזה משוגע. כשהחלפתי מסך, קניתי עוד אחד רזרבה אם יגמר...