דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • קטגוריות
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש
  • חוקי הפורום
כיווץ
תחומים

תחומים - פורום חרדי מקצועי

💡 רוצה לזכור קריאת שמע בזמן? לחץ כאן!
  1. דף הבית
  2. על הפורום
  3. פרידה
  4. כמה מילים מ"לילה לבן"

הפורום כעת לקריאה בלבד, לקריאה נוספת.

כמה מילים מ"לילה לבן"

מתוזמן נעוץ נעול הועבר פרידה
1 פוסטים 1 כותבים 19 צפיות 1 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ל
    ל
    לילה לבן
    כתב נערך לאחרונה על ידי

(אני מקווה שהפוסט יאושר, אבל גם אם לא לפחות אתה תקרא אותו...)

האמת שלא הייתי כאן מספיק בשנים האחרונות כדי לכתוב פוסט פרידה כאחד הוותיקים או הפעילים בפורום.
    ובכל זאת, היה לי חשוב לכתוב כמה מילים.
    הגעתי לתחומים לראשונה בתקופת הקורונה, (בלילה לבן אחד כשהייתי לבד בסגר...) ואני חושב שהמקום הזה היה הדבר שפתח לי את הדלת לעולם הטכנולוגיה, וחשף אותי לעולם הרחב הזה. נכנסתי עם הרבה סקרנות, לא תמיד עם הרבה ידע, ומצאתי מקום שאפשר ללמוד בו, לשאול, לקרוא מהצד ולהיחשף להרבה דברים שלא תמיד הכרתי. הרבה מהסקרנות והכיוון שהיו לי בהמשך התחילו כאן.

עם הזמן המשכתי הלאה לעוד מקומות ולעוד תחומים, והנוכחות שלי כאן הלכה ופחתה. אבל גם אחרי זה הייתי נכנס מדי פעם, בודק מה חדש, ממשיך לעקוב.

(האמת? תמיד הייתה לי תקווה שהמקום הזה יצליח להתפתח מחדש אחרי שהפך, לפחות בעיני, למקום המקצועי יותר מבין הפורומים, עם אנשים שבאמת יודעים ומוכנים לחלוק מהידע שלהם.)
    אז כן, עצוב לי שהגיע הרגע הזה. (כנראה שככה זה עם דברים שהתרגלנו אליהם, רק שהם נגמרים שמים לב כמה התרגלנו שהם שם תמיד.

אז למרות שלא הייתי כאן בשנים האחרונות כמו פעם, אני כן יכול לומר שהמקום הזה השאיר אצלי חותם.

תודה @dovid על שבנית את המקום הזה ועל כל מה שהוא נתן, ותודה לכל מי שכתב, הסביר, ענה והשקיע מזמנו לאורך השנים.
    באמת קיבלתי ממך השראה, מהכתיבה, החשיבה המקורית, באמת קיבלתי ממך הרבה השראה, מהכתיבה, מהחשיבה, והדרך שאתה ניגש לדברים. אולי "מקורי" היא לא בדיוק המילה, אבל אני חושב שכולם יסכימו שהידע שלך והדרך שבה אתה חושב הם משהו קצת אחר. היה לי תענוג לקרוא כל פוסט שלך, גם בנושאים שהיו כמה רמות מעליי. (ואיך כתוב בחתימה? להתקדם לשלב הבא!)

אני חושב שהרבה משתמשים, כמוני, לקחו משהו איתם בזכות הפורום.

אז תודה, תחומים.

מלילה לבן.

"כל מה שתבקש כבר על האש..." :) ^ ^ ^...!!!

תגובה 1 תגובה אחרונה
    4

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.

נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.

בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗

הרשמה התחברות
    תגובה
    • תגובה כנושא
    התחברו כדי לפרסם תגובה
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות

בא תתחבר לדף היומי!
    • התחברות

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
    • פוסט ראשון