עזרה בעיצוב חלוניות מפוצלות בתוכנה תורנית
-
אני מפתח תוכנה תורנית (בסגנון אוצריא) ולאחרונה הוספתי תמיכה בפתיחת מספר חלוניות מפרשים במקביל לפי בקשת המשתמשים.
הבעיה: כשהייתה חלונית אחת בלבד – הממשק נראה מצוין. מאז שהוספתי את האפשרות לפיצול מספר חלוניות, משהו בעיצוב לא נראה טוב לעין ואני מתקשה לאבחן בדיוק מה הבעיה.בתמונה המצורפת ניתן לראות את המצב הנוכחי – שתי חלוניות מפרשים מסביב עם הטקסט המרכזי באמצע.
שאלתי היא: מה לדעתכם הבעיה? האם מדובר בבעיה עיצובית או תיכנונית? או שאני טועה ואין כאן שום בעיה?

-
P pcinfogmach מחק נושא זה ב
-
P pcinfogmach שחזר נושא זה ב
-
אני מפתח תוכנה תורנית (בסגנון אוצריא) ולאחרונה הוספתי תמיכה בפתיחת מספר חלוניות מפרשים במקביל לפי בקשת המשתמשים.
הבעיה: כשהייתה חלונית אחת בלבד – הממשק נראה מצוין. מאז שהוספתי את האפשרות לפיצול מספר חלוניות, משהו בעיצוב לא נראה טוב לעין ואני מתקשה לאבחן בדיוק מה הבעיה.בתמונה המצורפת ניתן לראות את המצב הנוכחי – שתי חלוניות מפרשים מסביב עם הטקסט המרכזי באמצע.
שאלתי היא: מה לדעתכם הבעיה? האם מדובר בבעיה עיצובית או תיכנונית? או שאני טועה ואין כאן שום בעיה?

@pcinfogmach כתב בעזרה בעיצוב חלוניות מפוצלות בתוכנה תורנית:
שתי חלוניות מפרשים מסביב
אני רואה 3 (אחת למטה).
אני חושב שמה שתופס מיד את העין (שלי, לפחות), אלו 2 דברים:- הכל חיוור מדי, אין הפרדה מספיקה.
- השורה שמעל המפרש התחתון (עם הניווט וכו') - משהו בה לא בסדר...
אני מאוד גרוע בלעצב (אני כן חושב שיש לי טעם - אבל רק בלומר אם יפה או לא, אבל מאוד קשה לי להגדיר מה לא יפה, ואיך יהיה כן יפה...) - ולכן אל תסמוך עלי כלל!
-

@pcinfogmach אולי תשתף תמונה איך שהיה נראה לפני זה, שנוכל להשוות.
-
לפני זה זה היה נפתח רק בחלוית צד בוורד
המראה הוא ככה
-
לפני זה זה היה נפתח רק בחלוית צד בוורד
המראה הוא ככה
-
@pcinfogmach נראה לי שהבעיה רק לגבי ההפרדה כמו ש @י.פל. אמר.
@מד
כלומר קו מפריד יותר עבה או משהו אחר? -
@מד
כלומר קו מפריד יותר עבה או משהו אחר?@pcinfogmach קצת עיצוב לפי הענין, שיראו כמו חלונות או טאבים נפרדים.
-

לטעם שלי
- הדבר העיקרי שנראה לי בעיה זה הסרגל העליון שיש לכל מפרש -בחירה בין מפרשים. ואני מבין שהוא לא יהיה בהמשך ויהיה אפשרות בחירה איזה מפרש יהיה בכל מקום.
- פסי הגלילה כדאי שיעמדו בחוץ -מה שבימין יהיה בצד ימין של המסך ומה שבשמאל יהיה בצד שמאל ומה שבאמצע יהיה מוסתר ורק במעבר עם העכבר יראו אותו.
- להוסיף דירוג מסוים מה מקור ומה מפרש - בכיוון של שבעה קני המנורה.
-
לטעם שלי
- הדבר העיקרי שנראה לי בעיה זה הסרגל העליון שיש לכל מפרש -בחירה בין מפרשים. ואני מבין שהוא לא יהיה בהמשך ויהיה אפשרות בחירה איזה מפרש יהיה בכל מקום.
- פסי הגלילה כדאי שיעמדו בחוץ -מה שבימין יהיה בצד ימין של המסך ומה שבשמאל יהיה בצד שמאל ומה שבאמצע יהיה מוסתר ורק במעבר עם העכבר יראו אותו.
- להוסיף דירוג מסוים מה מקור ומה מפרש - בכיוון של שבעה קני המנורה.
@975 כתב בעזרה בעיצוב חלוניות מפוצלות בתוכנה תורנית:
להוסיף דירוג מסוים מה מקור ומה מפרש - בכיוון של שבעה קני המנורה.
לא הבנתי - תודה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות