עזרה בעיצוב חלוניות מפוצלות בתוכנה תורנית
-
אני מפתח תוכנה תורנית (בסגנון אוצריא) ולאחרונה הוספתי תמיכה בפתיחת מספר חלוניות מפרשים במקביל לפי בקשת המשתמשים.
הבעיה: כשהייתה חלונית אחת בלבד – הממשק נראה מצוין. מאז שהוספתי את האפשרות לפיצול מספר חלוניות, משהו בעיצוב לא נראה טוב לעין ואני מתקשה לאבחן בדיוק מה הבעיה.בתמונה המצורפת ניתן לראות את המצב הנוכחי – שתי חלוניות מפרשים מסביב עם הטקסט המרכזי באמצע.
שאלתי היא: מה לדעתכם הבעיה? האם מדובר בבעיה עיצובית או תיכנונית? או שאני טועה ואין כאן שום בעיה?

-
P pcinfogmach מחק נושא זה
-
P pcinfogmach שחזר נושא זה
-
אני מפתח תוכנה תורנית (בסגנון אוצריא) ולאחרונה הוספתי תמיכה בפתיחת מספר חלוניות מפרשים במקביל לפי בקשת המשתמשים.
הבעיה: כשהייתה חלונית אחת בלבד – הממשק נראה מצוין. מאז שהוספתי את האפשרות לפיצול מספר חלוניות, משהו בעיצוב לא נראה טוב לעין ואני מתקשה לאבחן בדיוק מה הבעיה.בתמונה המצורפת ניתן לראות את המצב הנוכחי – שתי חלוניות מפרשים מסביב עם הטקסט המרכזי באמצע.
שאלתי היא: מה לדעתכם הבעיה? האם מדובר בבעיה עיצובית או תיכנונית? או שאני טועה ואין כאן שום בעיה?

@pcinfogmach כתב בעזרה בעיצוב חלוניות מפוצלות בתוכנה תורנית:
שתי חלוניות מפרשים מסביב
אני רואה 3 (אחת למטה).
אני חושב שמה שתופס מיד את העין (שלי, לפחות), אלו 2 דברים:- הכל חיוור מדי, אין הפרדה מספיקה.
- השורה שמעל המפרש התחתון (עם הניווט וכו') - משהו בה לא בסדר...
אני מאוד גרוע בלעצב (אני כן חושב שיש לי טעם - אבל רק בלומר אם יפה או לא, אבל מאוד קשה לי להגדיר מה לא יפה, ואיך יהיה כן יפה...) - ולכן אל תסמוך עלי כלל!
-

@pcinfogmach אולי תשתף תמונה איך שהיה נראה לפני זה, שנוכל להשוות.
-
לפני זה זה היה נפתח רק בחלוית צד בוורד
המראה הוא ככה
-
לפני זה זה היה נפתח רק בחלוית צד בוורד
המראה הוא ככה
-
@pcinfogmach נראה לי שהבעיה רק לגבי ההפרדה כמו ש @י.פל. אמר.
@מד
כלומר קו מפריד יותר עבה או משהו אחר? -
@מד
כלומר קו מפריד יותר עבה או משהו אחר?@pcinfogmach קצת עיצוב לפי הענין, שיראו כמו חלונות או טאבים נפרדים.