לימוד HTML ו CSS ו ג'אווה סקריפט עם VSCODE
-
יש לך את מאנקיז, יש לו את הכל, בעונות נפרדות,
לטעמי הוא מאריך מידי, אבל אולי יהיו שיאהבו את זה
https://monkeys.co.il -
@מתקדמים שאלת שאלה מאוד נדירה כיום בעידן ממשלת הAI...
שאלת על 4 דברים שונים נפרדים:
- HTML
- CSS
- JS
- VSCODE
על 1-3 הכי נפוץ כנראה זה w3schools.com וראה גם koshercode.netlify.app.
הרחבות לא צריכים להכיר בהתחלה.
-
@מתקדמים כתב בלימוד HTML ו CSS ו ג'אווה סקריפט עם VSCODE:
@אביי מה זה מאנקיז?
יש קישור בהודעה שלו.
תשתדל להבין בכל הכח לפני שאתה שואל,
זה לא צ'אט פה.@מד אז יש ענין היום עדין ללמד את כל הענינים האלו
עברת נושא לחלוטין.
שאלת איפה ללמוד תתרכז בשאלה שלך.
האם ללמוד הייתי מציע לא לשאול בפורום הזה, זה לא נושא בר דיון. -
אפוא הכי מומלץ ללמוד את זה (אפי' בתשלום)
או ווידיוא ביוטיוב הסבר על כל התגיים האלמנטים
על כל ההרחבות בVSCOODE וכן כל קיצורי המקשים על זה
וכו' אפי' חלק תודהאני ממליץ לך קודם להרטיב קצת את הרגליים לבד, ואז לחשוב איך ומה ללמוד.
כדאי גם שתחשוב לאיזה כיוון אתה הולך, כי די מהר HTML לבד נהיה לא מספיק שימושי אם אתה מכוון לפיתוח אפליקציות — במיוחד אם אתה לא משתמש ב־Vue, React וכדומה. -
אני ממליץ לך קודם להרטיב קצת את הרגליים לבד, ואז לחשוב איך ומה ללמוד.
כדאי גם שתחשוב לאיזה כיוון אתה הולך, כי די מהר HTML לבד נהיה לא מספיק שימושי אם אתה מכוון לפיתוח אפליקציות — במיוחד אם אתה לא משתמש ב־Vue, React וכדומה.@pcinfogmach כתב בלימוד HTML ו CSS ו ג'אווה סקריפט עם VSCODE:
כי די מהר HTML לבד נהיה לא מספיק שימושי אם אתה מכוון לפיתוח אפליקציות — במיוחד אם אתה לא משתמש ב־Vue, React וכדומה
זה לדעתי לא נכון לא להיום וגם לא לפעם. פעם לא, בגלל שהיה צריך להשתפשף הרבה בHTML+JS לבד, גם אם בסוף יסתדרו בלעדיו.
היום לא, בגלל שכן אפשר לעשות אפליקציה לא קטנה בלי פרימוורק.
האם לא יותר קל עם פרימוורק? מצד אחד ברור שכן, אבל יש עוד צדדים (אני בוחר עדיין בפרימוורק, אבל חשוב לדעת שהתפקיד שלהם הולך ומצטמק). -
@pcinfogmach כתב בלימוד HTML ו CSS ו ג'אווה סקריפט עם VSCODE:
כי די מהר HTML לבד נהיה לא מספיק שימושי אם אתה מכוון לפיתוח אפליקציות — במיוחד אם אתה לא משתמש ב־Vue, React וכדומה
זה לדעתי לא נכון לא להיום וגם לא לפעם. פעם לא, בגלל שהיה צריך להשתפשף הרבה בHTML+JS לבד, גם אם בסוף יסתדרו בלעדיו.
היום לא, בגלל שכן אפשר לעשות אפליקציה לא קטנה בלי פרימוורק.
האם לא יותר קל עם פרימוורק? מצד אחד ברור שכן, אבל יש עוד צדדים (אני בוחר עדיין בפרימוורק, אבל חשוב לדעת שהתפקיד שלהם הולך ומצטמק).@dovid לפי נסיוני (לכאורה טפה מן הים נגדך..) AI מסתדר כרגע הרבה יותר טוב עם פריימוורק, וגם היות שעדיין יש יתרון ש"מעסיק" את הAI ידע קצת תיכנות כדי לנהל טוב את הפרוייקט, א"כ בוודאי יש מעלה עצומה לפריימוורקים בשביל הבן אדם.
אבל נכון, כשהAI יגיע לאותו מעלה שלא יהיה שום יתרון לבעל ידע בתיכנות אז לא יהיה צורך בידיעת לא פריימוורקים וגם לא HTML וJS..
לא נעים. -
@מד @אביי @dovid בהמשך להשאלה הראשונה הלימוד בקלוד קוד שתי סוגים 1)שעור סוג 1 2)שעור סוג 2
האם מומלץ ללמוד משם או שיש משהו יותר עניני -
@מד @אביי @dovid בהמשך להשאלה הראשונה הלימוד בקלוד קוד שתי סוגים 1)שעור סוג 1 2)שעור סוג 2
האם מומלץ ללמוד משם או שיש משהו יותר עניני -
@מד כתב בלימוד HTML ו CSS ו ג'אווה סקריפט עם VSCODE:
@מתקדמים כתב בלימוד HTML ו CSS ו ג'אווה סקריפט עם VSCODE:
קלוד קוד
אתה יודע מה זה?
כמה שחפשתי בגוגל ראיתי שזה קורס חינמי על JS אז מה החוות דעת שלכם.