התייעצות: סיומת לדומיין CC ארוך, או LI קצר? מה עדיף?
-
אני מתלבט עם @GolanArt (יותר נכון @GolanArt מתלבט איתי... הוא הבוס...)
מה יותר עדיף כסיומת לדומיין?
סיומת LI קצרה, כשהדומיין הוא 972.li
או ארוכה כמו 10203040560.cc אבל עם סיומת פשוטה (CC)העניין הוא שזה אמור לשרת אנשים שהאיות שלהם באנגלית לא טוב / שהאותיות צריכות להיות ברורות יותר כשאומרים אותם במייל.
האם LI כ"כ קשה לעומת CC?נ.ב. אל תציעו לי למצוא את 972.CC כי הוא תפוס.
הכי קל והכי קרוב בCC זה 1020304050.CC שזה נראה לי כבר קשה מדאי.....
בחרתי את 972 כי היא הקידומת הבינלאומית של ישראל, ואני רוצה את זה לנתב מיילים......תודה!!
-
@www אמר בהתייעצות: סיומת לדומיין CC ארוך, או LI קצר? מה עדיף?:
@clickone לדעתי עדיך משהו עם 3 אותיות או 2 אותיות ומספר, מאשר LI, שהI לא כ"כ מוכר (מתבלבלים עם A ו Y).
והשאיפה בסוף כמובן שהשירות הזה יהיה כ"כ מוכר (בזכות @GolanArt כמובן...) עד שאנשים יגידו המייל שלי זה המספר שלי ב972
בערך כמו שאתה אומר לאנים כיום רק את ההתחלה, ובסוף אתה אומר להם בגימייל.... בלי להסביר איך כותבים גימייל.טוב... יומרני מדאי....
אבל הכל זה רק עניין של ס"ד. -
-
@chocolate
מחפשים שיהיה קל לומר אותו בטלפון.האנלוגייה של @GolanArt שCC הוא טוב כי זה 2 אותיות שחוזרות על עצמם.
XYZ נשמע לי יותר קשה למשתמשים שלא ודעים אנגלית מLI. אולי אני טועה.
כל השאר אם אני לא טועה הם חינמיים ואפשר לקנות אותם. אבל לא הייתי רוצה להסתמך עליהם.
לצערי היד שלהם קלה מדאי על ההדק בלהוריד דומיינים והם לא מחזירים אותם בקלות. -
הבנתי
יש עוד הרבה
.ac .af .ag .ai .am .asia .biz .bo .by .bz .cm .cn .co .co.at .co.il .co.uk .cr .cz .cx .dj .de .dk .fm .gd .gg .gl .gp .gs .gt .gy .hn .ht .ie .im .io .je .kg .ki .kw .la .lb .lc .ly .md .mg .mk .mp .ms .mW .mx .mu .nf .nz .pe .ph .pk .pl .pn .pr .ro .sh .st .tc .tl .tt .to .tv .ua .ws .vc .vg .vn .vu