אתר לחיפוש חברותא
-
@katz הערתי לו על זה כבר בבוקר והוא אמר לי שהוא מטפל...
אין לו הקשחות RLS בכלל למרות שהוא על supabase וזה אמור להיות ממש קל
בכל אופן לא חושב שנכון לשתף פה את הצילומים האלה@אף-אחד-3 כתב באתר לחיפוש חברותא:
בכל אופן לא חושב שנכון לשתף פה את הצילומים האלה
באתי גם למחוק את התמונות אך הגעתי למסקנא שהתמונות האלה יותר עוזרות להסתיר מאשר חושפות:
א. הרבה יותר מפסיקים להשתמש ברגעים אלו, בלי תמונות המסר היה חלש בהרבה
ב. הזמן שהאתר במצב הזה מתקצר
וזה בלי המודעות שזה תורם לאנשים באופן כללי על אופן השימוש באתרים.כנראה שיש מלא מלא אתרים כאלה בזכות הAI.
-
@אף-אחד-3 כתב באתר לחיפוש חברותא:
בכל אופן לא חושב שנכון לשתף פה את הצילומים האלה
באתי גם למחוק את התמונות אך הגעתי למסקנא שהתמונות האלה יותר עוזרות להסתיר מאשר חושפות:
א. הרבה יותר מפסיקים להשתמש ברגעים אלו, בלי תמונות המסר היה חלש בהרבה
ב. הזמן שהאתר במצב הזה מתקצר
וזה בלי המודעות שזה תורם לאנשים באופן כללי על אופן השימוש באתרים.כנראה שיש מלא מלא אתרים כאלה בזכות הAI.
-
-
D dovid פיצל נושא זה ב
-
אגב, עדיין מתקבל רשימת משתמשים באמצעות פנייה ישירה מתוך האתר לsupabase(!!)
אתה עושה קריאה כזו ישירות מצד הלקוח:
https://afihonprbwaoiokowsty.supabase.co/rest/v1/safe_profiles?select=id%2Cemail%2Cdisplay_name%2Ccity%2Crank_score%2Cchat_rating%2Clast_seen%2Cis_anonymous&order=rank_score.desc&limit=100
אולי את הapikey גם תשים? אבל במטותא תעשה ליד זה לחצן "העתקה" כדי שיהיה יותר קל...
לתשומת ליבך, רשימת המשתמשים (86 במספר...) עודנה חשופה. -
חשבתי שתסדר את זה עד הערב...
הapikey חשוף לחלוטין, לשתף אותו כאן או שנחסוך לך את זה?אני יודע שיש את המחשבה הזו "הנה המתכנתים מגנים על העבודה שלהם שהולכת ונעלמת", אבל רק שתבין על "באג" / "רשלנות" כזו - אם היה מדובר על אפליקציה רצינית שנותנת שירות לאנשים או משהו כזה, אני חושב שהיה אפשר בהחלט לתבוע אותך על כאלו דברים, הטענה שזה הwibecoding לא תעניין אף אחד כשזה יגיע למקרים כאלו, במקרה הזה ספציפית לא נראה לי שיווצר נזק למישהו, אדרבה יידעו שהוא לומד ומשקיע ואדרבה קנאת סופרים תרבה חכמה, אבל כיוון שציינת שאתה מפתח עוד דברים, רצוי שתלמד דבר או שניים בנושא...