דרושים מתכנתי (בעיקר) node וyemot router
-
-
ככל הנראה אני הולך לעזוב את התחום, ומכיון שמידי פעם מגיעים לפיתחי בקשות פיתוח אני צריך מתכנתים שרוצים שאתווך להם פרוייקטים (בעיקר קטנים) התמחור הוא (של המתכנת כמובן) לדוגמא 150 ש"ח לשעה שמתוכם 20 ש"ח אליי ו130 למתכנת.
ניתן לשלוח אליי מייל עם פרטים.
-
@eido
אני מציע שתפנה את מי שמבקש ממך עבודה למתכנת אחר ותיקח מחיר גלובלי על התיווך, זה לא הגיוני לקחת תיווך לפי שעה, וגם ככה מי שמבקש את העבודה צריך להתנהל מול המתכנת בעצמו@חגי אבל אם התמחור לפי שעה, אז לא הגיוני לקחות 200 שקל תיווך בין אם הפרויקט 2000 ש"ח ובין אם הוא 5000 ש"ח.
אפשר להסתכל על זה כאחוזים, רק שבמקום להגיד בערך 13% אחוז (גם הסכום הנ"ל דוגמא) אמרתי 20 מתוך 150. וגם כל זה כמובן כדוגמא בעלמא.ברור שהכל יתנהל מול המתכנת, אני מתווך ביניהם ומעביר את השליטה הלאה.
-
@חגי אבל אם התמחור לפי שעה, אז לא הגיוני לקחות 200 שקל תיווך בין אם הפרויקט 2000 ש"ח ובין אם הוא 5000 ש"ח.
אפשר להסתכל על זה כאחוזים, רק שבמקום להגיד בערך 13% אחוז (גם הסכום הנ"ל דוגמא) אמרתי 20 מתוך 150. וגם כל זה כמובן כדוגמא בעלמא.ברור שהכל יתנהל מול המתכנת, אני מתווך ביניהם ומעביר את השליטה הלאה.
-
@eido
תקח מחיר גלובלי פר פרויקט, לא לפי שעה
על פרויקט שאתה משער שהוא 2000 ש"ח תקח 200 (סתם לדוגמה) ועל פרויקט של 5000 תקח 500.