מיקום קבצי nodejs בשרת
-
-
אגב מי שעשה לך את הקבצים, יכול גם לעזור לך להניח אותם במקום הנכון, אם זיהיתי נכון - הוא לא בטלן.

-
@avi-rz אממ אולי אני לא מזהה... אני כתבתי את הקבצים, אני יכול להעביר אותם, קצת טרחה אמנם אבל אפשרי, אם זה משמעותי אולי אוסיף כלל מתאים על הגבלת גישה לקבצים בhtaccess/
@eido סליחה, התרשמתי שקיבלת את זה מהעוזרים AI, לכן הייתי תמהה כי הם בד"כ מכוונים היכן להשים את הקבצים.
אז למעשה: באלו ספריות אתה משתמש ואיך אתה מריץ את הקבצים?
אם הגעת מ PHP, אז זה שונה לגמרי מ PHP.
ב node.js הקבצים שמריצים לא קשורים לendpoints, בעצם בכל endpoint (route) אתה מייבא את הקבצים שבהם אתה רוצה להשתמש.
ובנוסף יש אפשרות להוסיף נתיב לקבצים סטטים, שהלקוח מקבל את הכקבצים בשלמותם, ולא משנה הסוג- אלא"כ אתה מגדיר מראש אלו סוגים, אם פילטר או שאתה משתמש בכל מיני ספריות עבור זה. -
@eido סליחה, התרשמתי שקיבלת את זה מהעוזרים AI, לכן הייתי תמהה כי הם בד"כ מכוונים היכן להשים את הקבצים.
אז למעשה: באלו ספריות אתה משתמש ואיך אתה מריץ את הקבצים?
אם הגעת מ PHP, אז זה שונה לגמרי מ PHP.
ב node.js הקבצים שמריצים לא קשורים לendpoints, בעצם בכל endpoint (route) אתה מייבא את הקבצים שבהם אתה רוצה להשתמש.
ובנוסף יש אפשרות להוסיף נתיב לקבצים סטטים, שהלקוח מקבל את הכקבצים בשלמותם, ולא משנה הסוג- אלא"כ אתה מגדיר מראש אלו סוגים, אם פילטר או שאתה משתמש בכל מיני ספריות עבור זה.@avi-rz יש לי קבצי php (ליבת המערכת) קבצי nodejs (התממשקות עם ivr) וקבצי פייתון (פונקצה שאני צריך ובפייתן זה הכי קל).
הnodejs הוא api והוא משתמש בphp ע"י בקשות get ובפייתון כexecute או משהו כזה.
אפשר כמובן להגיע לphp גם מבחוץ ע"י בקשת get.
יש קובץ json (בתיקיה של הnodejs) שהוא בשימוש ע"י הphp והnodejs ועורכים אותו ע"י php. -
@avi-rz יש לי קבצי php (ליבת המערכת) קבצי nodejs (התממשקות עם ivr) וקבצי פייתון (פונקצה שאני צריך ובפייתן זה הכי קל).
יש קובץ json (בתיקיה של הnodejs) שהוא בשימוש ע"י הphp והnodejs ועורכים אותו ע"י php.@eido כתב במיקום קבצי nodejs בשרת:
יש לי קבצי php (ליבת המערכת) קבצי nodejs (התממשקות עם ivr) וקבצי פייתון (פונקצה שאני צריך ובפייתן זה הכי קל).
יש קובץ json (בתיקיה של הnodejs) שהוא בשימוש ע"י הphp והnodejs ועורכים אותו ע"י php.לא התעסקתי עם Node.js ב pbx, אולי אחרים מכירים.
עכ"פ עכשיו השאלה יותר ממוקדת...