מהי הדרך הקלה ביותר, לתזמן מראש הפעלת קוד ע"י לינק ??
-
-
-
להיעלב?
אני מפעיל בשוק כבר כמה שנים מערכת מורכבת מאוד מאוד!! שהייתי האדריכל הראשי והיחידי שלה... !! (אמנם את התיכנות בפועל, כמובן ביצע מתכנת רציני...).
וברור לי שגדולי המתכנתים שלכם לא היו מתביישים בה...
(כלומר בכישוריי אני מתכנת בכיר ב"כח", - אך לא "בפועל" כיון שאני ב"ה אברך).
וכל מה שהיה נצרך לי לצורך המערכת, תפסתי כיצד מבצעים זאת בתוך זמן קצר, בלי ללמוד מאומה לימודי תיכנות...וכעת אני יודע לשלוח פקודות בSSH (כלומר, מה שהיה נצרך לי עד היום)
ולהפעיל הרבה דברים שנצרכים לי לצורך המערכת שלי, כולל טיפול בקודי PHP ו JSאך מה שלא היה נצרך לי עד היום, ולא למדתי כיצד לבצע זאת, איני יודע... (ואני לא מתבייש...)
וכעת, אם אתם חושבים שהתשובה לשאלה שפתחתי איתה כ"כ מסובכת, עד כדי שחבל על הזמן, אז אכן איני מעוניין לשרוף לכם את הזמן,
אך אם זה לא כ"כ מסובך,
הייתי שמח להוסיף לעצמי את הידע, כיצד מבצעים זאת,תודה רבה!!
-
האמת קצת מוזר שעם חוש טכני טוב כמו שלך אתה מתקשה לבצע את זה.
זה פעולה די פשוטה לביצוע, אפשר גם דרך ssh וגם דרך ממשק ניהול גרפי של השרת וגם דרך pm2. וגם להיעזר בכלי הבינה המלאכותית שעומדים לשירותך ולרשותך 24 שעות להכוונה מפורטת ומסודרת.
האם כבר ניסית ולא הצלחת? זה הסתבך איפשהו? -
איני מתכנת,
ולכן אנסה לענות לך קצת ממה שאני יודע על השרת שלי, מקווה שנצליח להתקדם איכשהו

יש לי שם תוכנת PM2
שמפעילה לי קבצי JS
ובנוסף אני משתמש שם עם קודים של PHPאוקי, אז אסביר לך בשני מילים מה ענו לך.
כשאתה ניגש למערכת שלך בדפדפן, אתה בעצם פונה לכתובת אינטרנט,
שגוררת פעולה של PHP\node.
בשרת עצמו אתה יכול להפעיל ישירות את הפרוצדורה של הphp\node,
אך גם יכול לפנות גם לכתובת האינטרנט, על ידי curl.אתה כעת הולך לקרוא מדריך איך משתמשים בcron כדי לתזמן בשרת פקודה (בכל שרת יש cron)
ובפקודה אתה יכול להפעיל או: php (עם פרמטר לקובץ הרצוי) או נוד (כנ"ל) או crul עם פרמטר לכתובת האינטרנט הרצויה.הערה: אם אתה הולך על פניה לurl, יש לדעת שלפעמים כתובת אינטרנט עובדת מכל העולם אבל לא מהרשת, בגלל בעיה של ניתוב.
במקרה כזה תחליף את הדומיין לכתובת אייפי זו 127.0.0.1 (ייתכן שתצטרך להוסיף כותרת host שזה יטופל נכון, בא נניח בינתיים שלא).
אז לפני כל הסיפור תריץ סתם בדיקה של curl your-site.com/your_page או curl 127.0.0.1/your_page כדי לדעת שאתה יכול לגשת לאתר שלך מהשרת. -
אוקי, אז אסביר לך בשני מילים מה ענו לך.
כשאתה ניגש למערכת שלך בדפדפן, אתה בעצם פונה לכתובת אינטרנט,
שגוררת פעולה של PHP\node.
בשרת עצמו אתה יכול להפעיל ישירות את הפרוצדורה של הphp\node,
אך גם יכול לפנות גם לכתובת האינטרנט, על ידי curl.אתה כעת הולך לקרוא מדריך איך משתמשים בcron כדי לתזמן בשרת פקודה (בכל שרת יש cron)
ובפקודה אתה יכול להפעיל או: php (עם פרמטר לקובץ הרצוי) או נוד (כנ"ל) או crul עם פרמטר לכתובת האינטרנט הרצויה.הערה: אם אתה הולך על פניה לurl, יש לדעת שלפעמים כתובת אינטרנט עובדת מכל העולם אבל לא מהרשת, בגלל בעיה של ניתוב.
במקרה כזה תחליף את הדומיין לכתובת אייפי זו 127.0.0.1 (ייתכן שתצטרך להוסיף כותרת host שזה יטופל נכון, בא נניח בינתיים שלא).
אז לפני כל הסיפור תריץ סתם בדיקה של curl your-site.com/your_page או curl 127.0.0.1/your_page כדי לדעת שאתה יכול לגשת לאתר שלך מהשרת.@dovid @shraga
הבינה המלאכותית חסומה אצלי במחשב,
וכיון שחשבתי לעצמי שאולי ישנם כמה דרכים כיצד לבצע את מה שרציתי,
לכן לא רציתי לשרוף הרבה זמן בכדי ללמוד דרך אחת, ולבסוף מישהו יגיד לי שישנה דרך אחרת פשוטה בהרבה יותר...כרגע למעשה הבנתי ממכם שהדרך הכי פשוטה היא, ע"י cron
- אז כבר החכמתי במשהו טוב בזכותכם

תודה רבה!!
וכעת אנסה להתקדם בכיוון הזה, ואקווה שבעז"ה אסתדר בעניין,
שוב תודה!!

- אז כבר החכמתי במשהו טוב בזכותכם
-
@זאביק כמו שכולם כאן אמרו, cron פתרון מצוין בשבילך, רק צריך לדעת איך להפעיל אותו, שזה מאוד פשוט. השאלה מה הוא צריך להפעיל. ובאיזו מערכת אתה משתמש.
המבנה הוא כזה (מזכיר קצת את האקסס (אם אינני טועה) בימות המשיח)* * * * * פקודההכוכביות משמאל לימין הן:
דקות
שעות
יום בחודש
חודש יום בשבועאתה צריך
*/15 * * * * פקודה