בחור ישיבה שיעבוד במשק בית פעם בשבוע כדי להוריד מדמי הביטוח לאומי?
-
יש לי בן כמעט בן 19 בחור ישיבה, האם כדאי שיעבוד במשק בית (ביום שישי שעה בשבוע) כדי להוריד מדמי הביטוח לאומי, האם כשיהיה איזה חוק שמסדיר את מעמדם של בני הישיבה, זה יכול לעשות לו בעיות, לדוגמה בגלל שהוא רשום כעובד לא יבטלו את הצו גיוס וכדומה?
תודה!@אבי_1
למה לא לפנות לועד הישיבות? -
יש לי בן כמעט בן 19 בחור ישיבה, האם כדאי שיעבוד במשק בית (ביום שישי שעה בשבוע) כדי להוריד מדמי הביטוח לאומי, האם כשיהיה איזה חוק שמסדיר את מעמדם של בני הישיבה, זה יכול לעשות לו בעיות, לדוגמה בגלל שהוא רשום כעובד לא יבטלו את הצו גיוס וכדומה?
תודה!@אבי_1 כתב בבחור ישיבה שיעבוד במשק בית פעם בשבוע כדי להוריד מדמי הביטוח לאומי?:
בגלל שהוא רשום כעובד לא יבטלו את הצו גיוס וכדומה?
על פי חוק אסור להם לקחת נתונים מביטוח לאומי, והנתונים הנ"ל מופיעים רק בביטוח לאומי
בהתחלה הם לקחו נתונים ואז אחרי עתירה לבג"צ הם קיבלו הוראה לא לקחת יותר נתונים מביטוח לאומי
לא לוקח אחריות אבל זה מה שאני יודע -
תודה!@אבי_1 סליחה על ההסטה של הנושא, אבל מישהו סיפר לי שיש סכום מסוים שהביטוח לאומי יותר גבוה, אבל אתה מקבל על זה מענק עבודה גדול וזה עוד יוצא שהרווחת מאשר אם תעשה רווח קטן בשביל להקטין את הביטוח לאומי.
אני לא זוכר את הסכום אבל אני מכיר אברך שאין לו פטור שעושה את זה. -
@אבי_1 סליחה על ההסטה של הנושא, אבל מישהו סיפר לי שיש סכום מסוים שהביטוח לאומי יותר גבוה, אבל אתה מקבל על זה מענק עבודה גדול וזה עוד יוצא שהרווחת מאשר אם תעשה רווח קטן בשביל להקטין את הביטוח לאומי.
אני לא זוכר את הסכום אבל אני מכיר אברך שאין לו פטור שעושה את זה.