דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • קטגוריות
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש
  • חוקי הפורום
כיווץ
תחומים

תחומים - פורום חרדי מקצועי

💡 רוצה לזכור קריאת שמע בזמן? לחץ כאן!
  1. דף הבית
  2. תוכנה
  3. חיפוש: פתרון כולל לניהול כולל

חיפוש: פתרון כולל לניהול כולל

מתוזמן נעוץ נעול הועבר תוכנה
2 פוסטים 2 כותבים 39 צפיות 2 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • OdedDvirO מחובר
    OdedDvirO מחובר
    OdedDvir
    כתב נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,
    יש לי חבר שמנהל כולל ב"ה, יש לו תוכנה עתיקה לניהול הו"ק שכתובה באקסס, שמייצרת לו קובץ חודשי למס"ב
    מס הכנסה דורש שהחל משנת 2026 למניינם החשבוניות ידווחו באופן שוטף למס הכנסה (אני לא יודע בדיוק מה זה אומר)

חבר שלי מצא את ezcount שאמרו לו שיש להם api קליל לצורך זאת, ומרפרוף קלילי נראה שיש להם תיעוד טוב
    אבל הם לא תומכים בניהול הו"ק, כך שצריך להתממשק מהתוכנה הישנה שכתובה באקסס מול ה-api שלהם

המתכנת שכתב את התוכנה לפני יותר מ-20 שנה, חשקה נפשו בתורה כעת, והוא לא מעוניין לפתח אותה יותר
    וכיון שפיתוח באקסס הוא כיוון שהייתי רוצה להימנע ממנו,(וק"ו בנד"ד להיכנס למיטה חולה של מישהו אחר), אמרתי לו שאנסה למצוא לו פתרון כולל לבעיה

אמ;לק:
    אני מחפש תוכנה לניהול הו"ק שמתאימה לדרישות החדשות של מס הכנסה (שידור קבלות שוטף + יצירת קובץ שידור למס"ב)
    אני יודע שיש את APT, לזכרוני המחיר יקר יחסית והארכיטקטורה מיושנת (אולי כיום המצב שונה)
    אשמח לשמוע מידע מבעלי נסיון בתחום
    תודה!

אבייא תגובה 1 תגובה אחרונה
    1
    • OdedDvirO OdedDvir

שלום לכולם,
      יש לי חבר שמנהל כולל ב"ה, יש לו תוכנה עתיקה לניהול הו"ק שכתובה באקסס, שמייצרת לו קובץ חודשי למס"ב
      מס הכנסה דורש שהחל משנת 2026 למניינם החשבוניות ידווחו באופן שוטף למס הכנסה (אני לא יודע בדיוק מה זה אומר)

חבר שלי מצא את ezcount שאמרו לו שיש להם api קליל לצורך זאת, ומרפרוף קלילי נראה שיש להם תיעוד טוב
      אבל הם לא תומכים בניהול הו"ק, כך שצריך להתממשק מהתוכנה הישנה שכתובה באקסס מול ה-api שלהם

המתכנת שכתב את התוכנה לפני יותר מ-20 שנה, חשקה נפשו בתורה כעת, והוא לא מעוניין לפתח אותה יותר
      וכיון שפיתוח באקסס הוא כיוון שהייתי רוצה להימנע ממנו,(וק"ו בנד"ד להיכנס למיטה חולה של מישהו אחר), אמרתי לו שאנסה למצוא לו פתרון כולל לבעיה

אמ;לק:
      אני מחפש תוכנה לניהול הו"ק שמתאימה לדרישות החדשות של מס הכנסה (שידור קבלות שוטף + יצירת קובץ שידור למס"ב)
      אני יודע שיש את APT, לזכרוני המחיר יקר יחסית והארכיטקטורה מיושנת (אולי כיום המצב שונה)
      אשמח לשמוע מידע מבעלי נסיון בתחום
      תודה!

אבייא מנותק
      אבייא מנותק
      אביי
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@OdedDvir אני יודע שלסאמיט יש ממשק טוב להו"ק,
      אני יודע גם שהם מתאימים לעמותות אם כי לא ניסיתי את החלק הזה

ניתן ליצור עימי קשר 8140hp+t@gmail.com | קטלוג מוצרים
      הלינקיה שלי https://abaye.co/link.html

תגובה 1 תגובה אחרונה
      1