בעיה | חוייבתי במע"מ על חבילה מעלי אקספרס, מה עושים?
-
-
קיבלתי מייל עם פרטי משלוח הבאים

ואני נדרש לשלם עליו כדלהלן

מה עושים? אני ממש לא בקטע לשלם וודאי שלא סכומים כאלה!
מישהו יודע האם יש לי אפשרות לשלוח את זה חזרה למוכר ולבקש לו לשלוח את זה שוב?
או אולי רעיון אחר?נ.ב. אין פרסום מקביל בפורום אחר כי שם זה נמחק
-
@ששא תשלם, אין מה לעשות.
זה לא רק אתה, כולנו משלמים כל יום מלא כסף למע"מ ולייבוא.
אתה יודע כמה עולה רכב בלי מיסים? זה חלק מהחיים.
ברור שפה הבעיה היא שבמהלך הקניה שחישבנת שזה זול משמעותית, בלי לקחת בחשבון את המיסים, בתכלס מהיום תדע שמעל 75 דולר יש מיסים ועל השיעור הזה תשלם חד פעמי... אגב באמזון אתה משלם את המיסים כבר בקניה, אבל זה לא יוצא יותר זול כמובן. -
@ששא תשלם, אין מה לעשות.
ברור שפה הבעיה היא שבמהלך הקניה שחישבנת שזה זול משמעותית, בלי לקחת בחשבון את המיסים, בתכלס מהיום תדע שמעל 75 דולר יש מיסים ועל השיעור הזה תשלם חד פעמי... אגב באמזון אתה משלם את המיסים כבר בקניה, אבל זה לא יוצא יותר זול כמובן. -
@ששא תשלם, אין מה לעשות.
- עמיל מכס זה אומר שבמקום דואר ישראל חברה מוסמכת אחרת תטפל בזה, ואולי היא תחליט שאתה פטור (או שאתה חייב יותר...), זה מלבד הסכום שהיא תיקח על השירות, וחוץ מזה 70 ש"ח תשלם בכל מקרה כעמלה על עצם העברת הניירת. ולא נראה לי שיימצא שאתה פטור, הפטורים בנושא של ייבוא מעל 75 דולר הם נדירים.
- יכול להיות, מניסיוני קומבינות עולות (בכסף או במטבע אחר) לא פחות מהדרך הישרה והנורמטיבית, אולי זה רק אצלי.
נקודת מבט: המחיר שאתה משלם הוא זול מאוד אם הוא גורם לך להכיר יותר איך עובד ייבוא מחו"ל, זה קורס ממש מוזל...
-
- עמיל מכס זה אומר שבמקום דואר ישראל חברה מוסמכת אחרת תטפל בזה, ואולי היא תחליט שאתה פטור (או שאתה חייב יותר...), זה מלבד הסכום שהיא תיקח על השירות, וחוץ מזה 70 ש"ח תשלם בכל מקרה כעמלה על עצם העברת הניירת. ולא נראה לי שיימצא שאתה פטור, הפטורים בנושא של ייבוא מעל 75 דולר הם נדירים.
- יכול להיות, מניסיוני קומבינות עולות (בכסף או במטבע אחר) לא פחות מהדרך הישרה והנורמטיבית, אולי זה רק אצלי.
נקודת מבט: המחיר שאתה משלם הוא זול מאוד אם הוא גורם לך להכיר יותר איך עובד ייבוא מחו"ל, זה קורס ממש מוזל...
@dovid כתב בבעיה | חוייבתי במע"מ על חבילה מעלי אקספרס, מה עושים?:
יכול להיות, מניסיוני קומבינות עולות (בכסף או במטבע אחר) לא פחות מהדרך הישרה והנורמטיבית, אולי זה רק אצלי.
לא כ"כ הבנתי, אשמח אם תוכל להסביר
עריכה: ומה לגבי זה
@ששא כתב בבעיה | חוייבתי במע"מ על חבילה מעלי אקספרס, מה עושים?:מישהו יודע האם יש לי אפשרות לשלוח את זה חזרה למוכר ולבקש לו לשלוח את זה שוב?
?