שינוי אייקון תוכנה - מתוך ממשק המערכת
-
שלום וברכה!
אני בונה תוכנה מבוססת WEB על בסיס REACT וTAURI.
הגדרתי אפשרות לשנות את אייקון התוכנה (שמוצג בשורת המשימות) לפי בחירת המשתמש - על ידי העלאת התמונה (דרך קובץ הRUST).
אני רוצה שזה גם ישפיע על אייקון התוכנה בתפריט ההתחל וב"קיצור הדרך" בשולחן העבודה.אני מבין שזה הרבה יותר מסובך, השאלה אם זה בכלל אפשרי...
-
שלום וברכה!
אני בונה תוכנה מבוססת WEB על בסיס REACT וTAURI.
הגדרתי אפשרות לשנות את אייקון התוכנה (שמוצג בשורת המשימות) לפי בחירת המשתמש - על ידי העלאת התמונה (דרך קובץ הRUST).
אני רוצה שזה גם ישפיע על אייקון התוכנה בתפריט ההתחל וב"קיצור הדרך" בשולחן העבודה.אני מבין שזה הרבה יותר מסובך, השאלה אם זה בכלל אפשרי...
@oryadaniely אם אתה מתכוון לאיקון שמוטמע ב - exe, אתה יכול לעשות את זה לדוגמא עם winres-edit אבל זה צריך לרוץ מתהליך נפרד ובזמן שהתוכנה לא רצה כי אז הקובץ נעול לעריכה.
אם מספיק לך לשנות רק את מה שמופיע בהתחל ובשולחן העבודה, אז זה יותר פשוט על ידי הגדרת אייקון לקיצור הדרך.
-
@oryadaniely אם אתה מתכוון לאיקון שמוטמע ב - exe, אתה יכול לעשות את זה לדוגמא עם winres-edit אבל זה צריך לרוץ מתהליך נפרד ובזמן שהתוכנה לא רצה כי אז הקובץ נעול לעריכה.
אם מספיק לך לשנות רק את מה שמופיע בהתחל ובשולחן העבודה, אז זה יותר פשוט על ידי הגדרת אייקון לקיצור הדרך.
@קומפיונט אם אני ישנה את הלוגו של הEXE הקיצור דרך ותפריט ההתחל יתעדכנו אוטומטית או שזה לא ישנה כלום?
ויש לך מושג האם זה פעולה שתקפיץ את האנטי וירוס? -
@קומפיונט אם אני ישנה את הלוגו של הEXE הקיצור דרך ותפריט ההתחל יתעדכנו אוטומטית או שזה לא ישנה כלום?
ויש לך מושג האם זה פעולה שתקפיץ את האנטי וירוס?@oryadaniely כתב בשינוי אייקון תוכנה - מתוך ממשק המערכת:
אם אני ישנה את הלוגו של הEXE הקיצור דרך ותפריט ההתחל יתעדכנו אוטומטית או שזה לא ישנה כלום?
זה אמור להתעדכן, השאלה מתי, יכול להיות שרק אחרי הפעלה מחדש או מחיקה/רענון של cache כלשהו. צריך לנסות.
האם זה פעולה שתקפיץ את האנטי וירוס?
כל שינוי שרירותי של PE הוא פוטנציאלי להקפיץ את האנטי-וירוס, אבל לא בטוח (מומלץ לבדוק את זה עם virus total).