למה להשתמש בפרפלקסיטי?
-
לפני כמה חודשים קיבלתי מנוי לפרפלקסיטי פרו לשנה בחינם במסגרת איזה שת"פ שהיה להם עם פייפאל
עקרונית אני משתמש די כבד בבינה מלאכותית אבל שמתי לב שלפרפלקסיטי נכנסתי אולי פעמיים מאז שקיבלתי את המנוי
אמנם אני משלם על chatgpt plus ואולי לכן אני לא מרגיש צורך בעוד בינה אבל מעניין אותי אם מישהו מצא שימוש שעליו פרפלקסיטי עונה בצורה טובה יותר מאחרים -
לפני כמה חודשים קיבלתי מנוי לפרפלקסיטי פרו לשנה בחינם במסגרת איזה שת"פ שהיה להם עם פייפאל
עקרונית אני משתמש די כבד בבינה מלאכותית אבל שמתי לב שלפרפלקסיטי נכנסתי אולי פעמיים מאז שקיבלתי את המנוי
אמנם אני משלם על chatgpt plus ואולי לכן אני לא מרגיש צורך בעוד בינה אבל מעניין אותי אם מישהו מצא שימוש שעליו פרפלקסיטי עונה בצורה טובה יותר מאחרים@אף-אחד-3 כתב בלמה להשתמש בפרפלקסיטי?:
אמנם אני משלם על chatgpt plus ואולי לכן אני לא מרגיש צורך בעוד בינה אבל מעניין אותי אם מישהו מצא שימוש שעליו פרפלקסיטי עונה בצורה טובה יותר מאחרים
החיפוש של chatgpt תומך באופרטורים?
לי יש משימות מתוזמנות בסגנון הזהחפש מחקרים חדשים על מודלי שפה מהשבוע האחרון
תשתמש באופרטורים
site:arxiv.org after:2025-10-16 -
@אף-אחד-3 כתב בלמה להשתמש בפרפלקסיטי?:
אמנם אני משלם על chatgpt plus ואולי לכן אני לא מרגיש צורך בעוד בינה אבל מעניין אותי אם מישהו מצא שימוש שעליו פרפלקסיטי עונה בצורה טובה יותר מאחרים
החיפוש של chatgpt תומך באופרטורים?
לי יש משימות מתוזמנות בסגנון הזהחפש מחקרים חדשים על מודלי שפה מהשבוע האחרון
תשתמש באופרטורים
site:arxiv.org after:2025-10-16@nigun ניסיתי עכשיו ונראה שכן גם במודל ה Instant
לא הצלחתי לבדוק אם זה באמת בודק לפי הפרמטרים האלו או שזה סינן בעצמו אבל בכל אופן הגיוני מאוד שהמודל החושב יצליח לעשות את זה
כדי לחזק את הבדיקה הוספתי פרמטר before לחיפוש בטווח תאריכים מסויים וזה עמד במטלה ב 3 בדיקות גם כשנתתי לו טווח תאריכים מלפני שנה (שיניתי את השנה ל 2024) -
אמנם אני משלם על chatgpt plus ואולי לכן אני לא מרגיש צורך בעוד בינה אבל מעניין אותי אם מישהו מצא שימוש שעליו פרפלקסיטי עונה בצורה טובה יותר מאחרים@אף-אחד-3 כתב בלמה להשתמש בפרפלקסיטי?:
אמנם אני משלם על chatgpt plus ואולי לכן אני לא מרגיש צורך בעוד בינה אבל מעניין אותי אם מישהו מצא שימוש שעליו פרפלקסיטי עונה בצורה טובה יותר מאחריםזה חסום בNF, כך שלא רבים יענו לך...
אבל מניסיון של פעמיים שלוש, נהניתי ממנו יותר מGPT [בתשלום], לא יודע להגדיר למה... -
@nigun ניסיתי עכשיו ונראה שכן גם במודל ה Instant
לא הצלחתי לבדוק אם זה באמת בודק לפי הפרמטרים האלו או שזה סינן בעצמו אבל בכל אופן הגיוני מאוד שהמודל החושב יצליח לעשות את זה
כדי לחזק את הבדיקה הוספתי פרמטר before לחיפוש בטווח תאריכים מסויים וזה עמד במטלה ב 3 בדיקות גם כשנתתי לו טווח תאריכים מלפני שנה (שיניתי את השנה ל 2024)@אף-אחד-3 כתב בלמה להשתמש בפרפלקסיטי?:
כדי לחזק את הבדיקה הוספתי פרמטר before לחיפוש בטווח תאריכים מסויים וזה עמד במטלה ב 3 בדיקות גם כשנתתי לו טווח תאריכים מלפני שנה (שיניתי את השנה ל 2024)
תן לו טווח של לפני ואחרי
שיחפש תוצאות מיום בודד לפני חצי שנה -
@אף-אחד-3 כתב בלמה להשתמש בפרפלקסיטי?:
כדי לחזק את הבדיקה הוספתי פרמטר before לחיפוש בטווח תאריכים מסויים וזה עמד במטלה ב 3 בדיקות גם כשנתתי לו טווח תאריכים מלפני שנה (שיניתי את השנה ל 2024)
תן לו טווח של לפני ואחרי
שיחפש תוצאות מיום בודד לפני חצי שנה