מערכת לניהול ומעקב אחר מתמודדים או מטופלים עם תזכורות חכמות
-
בגלל העיסוק שלי בארגון שעוזר לבחורִים מתמודדים, אני מחפש תוכנה שתעזור לי לעשות סדר + תזכורות.
רציתי לדעת – האם קיימת תוכנה שיכולה לעזור בזה?מה שעולה לי בראש מתחלק לשני חלקים:
-
ניהול נתונים מסודר – מקום שבו אוכל לשמור לכל בחור כרטיס אישי, עם מידע כללי וגם עדכונים על ההתקדמות שלו ודברים שעדיין דורשים התייחסות.
-
תזכורות אוטומטיות – מערכת שתזכיר לי לבדוק כל בחור שלא הסתכלתי על המסמך שלו בשבוע או בחודש האחרון.
אם קיימת תוכנה כזו – מה טוב.
ואם לא, אשמח לרעיונות איך לפתח תוכנה כזו בעצמי (כרגע הידע שלי הוא בעיקר ב־C# ו־WPF, ושם אני מתכנת בכיף). -
-
שלחתי לך למייל שבפרופיל.
-
יש לי מערכת כזאת וכמה מוסדות משתמשים בזה
שלחתי למייל שבפרופיל -
בגלל העיסוק שלי בארגון שעוזר לבחורִים מתמודדים, אני מחפש תוכנה שתעזור לי לעשות סדר + תזכורות.
רציתי לדעת – האם קיימת תוכנה שיכולה לעזור בזה?מה שעולה לי בראש מתחלק לשני חלקים:
-
ניהול נתונים מסודר – מקום שבו אוכל לשמור לכל בחור כרטיס אישי, עם מידע כללי וגם עדכונים על ההתקדמות שלו ודברים שעדיין דורשים התייחסות.
-
תזכורות אוטומטיות – מערכת שתזכיר לי לבדוק כל בחור שלא הסתכלתי על המסמך שלו בשבוע או בחודש האחרון.
אם קיימת תוכנה כזו – מה טוב.
ואם לא, אשמח לרעיונות איך לפתח תוכנה כזו בעצמי (כרגע הידע שלי הוא בעיקר ב־C# ו־WPF, ושם אני מתכנת בכיף).תודה רבה לכל המשיבים ברוח נדיבה
אני מתעניין בעיקר בפתרונות חינמיים ודברים בסיסיים מאוד לא משהו משוכלל מדאי.
הרעיון של משהו על בסיס ווב וכו' הוא בהחלט מוצלח יותר. תודה על ההארה.במאמר המוסגר ובמחילה מכבודכם אני קצת מיושן בדברים האלו וכל האפילקציות הווביות האלו עושות לי בלגן בעיניים. אני פשוט מרגיש שאני עובד קשה מדאי כדי להגיע למה שאני רוצה. (לשם המחשה ולהבדיל אני מעדיף שלחן ערוך צורת הדף על פני הוצאות מרהיבות יותר עם כל המעלות שבהם).
-
-
תודה רבה לכל המשיבים ברוח נדיבה
אני מתעניין בעיקר בפתרונות חינמיים ודברים בסיסיים מאוד לא משהו משוכלל מדאי.
הרעיון של משהו על בסיס ווב וכו' הוא בהחלט מוצלח יותר. תודה על ההארה.במאמר המוסגר ובמחילה מכבודכם אני קצת מיושן בדברים האלו וכל האפילקציות הווביות האלו עושות לי בלגן בעיניים. אני פשוט מרגיש שאני עובד קשה מדאי כדי להגיע למה שאני רוצה. (לשם המחשה ולהבדיל אני מעדיף שלחן ערוך צורת הדף על פני הוצאות מרהיבות יותר עם כל המעלות שבהם).
@pcinfogmach זה ממש לא מסובך לבנות דבר כזה עם בינה מלאכותית
לדעתי יומיים עם ג'מיני ויש לך משהו מתפקד נחמד מאוד עם בסיס נתונים ב supabase ואתר שפרוס על render vercel וכו'