שליחה מרובה של מיילים
-
-
אני ממש בימים אלא עברתי תהליך דומה...
ניסיתי להשתמש בתמונה הזאת:
https://hub.docker.com/r/boky/postfix/
כמה דקות של הגדרות מתאימות של הרשומות הנדרשות על הדומיין שלי, עם קצת סיוע של AI.
והופ! עבד ושלח היטב, קיבלתי ציון 10/10 ב mail-tester.com !!!
הגיע לג'יימיל בלי בעיות, אלא שאאוטלוק טען שהIP של השרת שלי נמצא אצלם ברשימה שחורה, בזמן שהוא לא היה בשום רשימה שחורה ברשימות המובילות בעולם.
ניסיתי את SES של אמזון, אלא שאלה ברוב אנטישמיותים (מה הקשר אנטישמיות? גם אני לא יודע:) ) לא אישרו לי שליחה בלי אימות של כל כתובת נמען בנפרד.
היות שמדובר בלקוח שצריך לשלוח להמון כתובות, לא יכולתי להסתכן ו/או להתעכב ולנסות לשחרר את הIP מול מיקרוסופט ופשוט לקחתי את MAILGUN בצער רב.
המלצתי, אם אין לך תקציב להקדיש שעות לניסוי וטעיה, פשוט קח שירות בתשלום וחסל. זה יצא זול יותר מכל דבר אחר. וגם הסיכוי לסימון המיילים שלך כספאם פוחתים באחוזים ניכרים. -
@מד
לא יודע כמה קשה להחליף, כמו שזה הפך להיות עיסוק שמפסיד לי כסף.
שמועה שמעתי, שאם שולחים מיילים מחשבון אאוטלוק לכתובת הזאת, זה משחרר את הIP.
אפשר לעשות האזנה למיילים נכנסים בפשטות בלי קלאודפלר ובלי כלום עם אלף ואחד ספריות מוכנות.
אני בא לשתף מהניסיון שלי בתחום שליחת המיילים:- שזה אפשרי לשלוח ולעשות הכל לבד, וזה לא כזה מסובך.
- זה עלול לקחת זמן רב, ואתה צריך לקחת בחשבון שזה פשוט במרבית המקרים לא משתלם.
-
אני ממש בימים אלא עברתי תהליך דומה...
ניסיתי להשתמש בתמונה הזאת:
https://hub.docker.com/r/boky/postfix/
כמה דקות של הגדרות מתאימות של הרשומות הנדרשות על הדומיין שלי, עם קצת סיוע של AI.
והופ! עבד ושלח היטב, קיבלתי ציון 10/10 ב mail-tester.com !!!
הגיע לג'יימיל בלי בעיות, אלא שאאוטלוק טען שהIP של השרת שלי נמצא אצלם ברשימה שחורה, בזמן שהוא לא היה בשום רשימה שחורה ברשימות המובילות בעולם.
ניסיתי את SES של אמזון, אלא שאלה ברוב אנטישמיותים (מה הקשר אנטישמיות? גם אני לא יודע:) ) לא אישרו לי שליחה בלי אימות של כל כתובת נמען בנפרד.
היות שמדובר בלקוח שצריך לשלוח להמון כתובות, לא יכולתי להסתכן ו/או להתעכב ולנסות לשחרר את הIP מול מיקרוסופט ופשוט לקחתי את MAILGUN בצער רב.
המלצתי, אם אין לך תקציב להקדיש שעות לניסוי וטעיה, פשוט קח שירות בתשלום וחסל. זה יצא זול יותר מכל דבר אחר. וגם הסיכוי לסימון המיילים שלך כספאם פוחתים באחוזים ניכרים.@משרדי כתב בשליחה מרובה של מיילים:
והופ! עבד ושלח היטב@משרדי כתב בשליחה מרובה של מיילים:
זה עלול לקחת זמן רב, ואתה צריך לקחת בחשבון שזה פשוט במרבית המקרים לא משתלם.
הסתבכתי
(אאל"ט לשנות IP זה הגדרה פשוטה בממשק ניהול של השרת.)
בכל אופן מיילגון זה לכאורה אכן הפתרון הכי טוב.