דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • קטגוריות
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש
  • חוקי הפורום
כיווץ
תחומים

תחומים - פורום חרדי מקצועי

💡 רוצה לזכור קריאת שמע בזמן? לחץ כאן!
  1. דף הבית
  2. תכנות
  3. מחפש פרוייקט - עדיפות למשהו שדורש אלגוריתם ולא רק קוד

מחפש פרוייקט - עדיפות למשהו שדורש אלגוריתם ולא רק קוד

מתוזמן נעוץ נעול הועבר תכנות
2 פוסטים 2 כותבים 66 צפיות 2 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • אף אחד 3א מנותק
    אף אחד 3א מנותק
    אף אחד 3
    כתב נערך לאחרונה על ידי אף אחד 3

שלום
    עקב כך שהפרוייקט האחרון שלי התבטל אני מחפש פרוייקט אחר להתחיל איתו
    המצב הוא כך, אני לא מתכנת דגול - רק יודע קצת לכתוב בפייתון אבל כן יש לי הבנה טכנולוגית מאוד עמוקה ואני מאוד אוהב לנתח תוכן בינארי
    לדוגמה כתבתי אלגוריתם לפענוח קבצי ib (קבצי גיבוי של נוקיה) תוכנה לתיקון קבצי וידיאו פגומים תוכנת שחזור בסיסית ועוד דברים בסגנון
    אני חושב שבעולם של היום לא צריך להיות יותר מזה כדי לכתוב תוכנות פונקציונליות כאלו - הבינה כותבת את הקוד ואני מתכנן את האלגוריתם
    עכשיו אני מחפש פרוייקט דומה שפותר צורך אמיתי ושאנשים מוכנים לשלם עליו (אפילו לא הרבה כסף)
    יתרון - שתהיה גישה נוחה ללקוחות שלו (לא סנדלרים לדוגמה כי אין לי איפה למצוא סנדלרים למכור להם)
    אם אתם בעלי עסק טכנאים או משהו דומה ואתם נתקלים בבעיה שתוכנה יכולה לפתור - אשמח לשמוע עליה
    חשבתי על המרת גיבויים של קופות רושמות לקבצי csv וכו' - יש לזה שוק? יש לזה פתרונות קיימים?
    אפשר גם לשלוח אלי מייל ל egozkokus1 בג'ימייל

שחזור מידע מקצועי במחירים נגישים עם אחריות ושירות מלא

pcinfogmachP תגובה 1 תגובה אחרונה
    1
    • אף אחד 3א אף אחד 3

שלום
      עקב כך שהפרוייקט האחרון שלי התבטל אני מחפש פרוייקט אחר להתחיל איתו
      המצב הוא כך, אני לא מתכנת דגול - רק יודע קצת לכתוב בפייתון אבל כן יש לי הבנה טכנולוגית מאוד עמוקה ואני מאוד אוהב לנתח תוכן בינארי
      לדוגמה כתבתי אלגוריתם לפענוח קבצי ib (קבצי גיבוי של נוקיה) תוכנה לתיקון קבצי וידיאו פגומים תוכנת שחזור בסיסית ועוד דברים בסגנון
      אני חושב שבעולם של היום לא צריך להיות יותר מזה כדי לכתוב תוכנות פונקציונליות כאלו - הבינה כותבת את הקוד ואני מתכנן את האלגוריתם
      עכשיו אני מחפש פרוייקט דומה שפותר צורך אמיתי ושאנשים מוכנים לשלם עליו (אפילו לא הרבה כסף)
      יתרון - שתהיה גישה נוחה ללקוחות שלו (לא סנדלרים לדוגמה כי אין לי איפה למצוא סנדלרים למכור להם)
      אם אתם בעלי עסק טכנאים או משהו דומה ואתם נתקלים בבעיה שתוכנה יכולה לפתור - אשמח לשמוע עליה
      חשבתי על המרת גיבויים של קופות רושמות לקבצי csv וכו' - יש לזה שוק? יש לזה פתרונות קיימים?
      אפשר גם לשלוח אלי מייל ל egozkokus1 בג'ימייל

pcinfogmachP מנותק
      pcinfogmachP מנותק
      pcinfogmach
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@אף-אחד-3
      אני מבין שאתה מחפש משהו בתשלום אבל יש לתוכנת אוצריא צורך במשהו ממין זה (ללא תשלום - אבל זיכוי הרבים גדול) אם תרצה תיצור איתי קשר במייל.

גמ"ח מידע מחשבים ואופיס

תגובה 1 תגובה אחרונה
      1
      תגובה
      • תגובה כנושא
      התחברו כדי לפרסם תגובה
      • מהישן לחדש
      • מהחדש לישן
      • הכי הרבה הצבעות

בא תתחבר לדף היומי!
      • התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה