האם יש API חינמי של גוגל שתומך בדיבור?
-
פוסט זה נמחק!
-
@meir-lamdan כתב בהאם יש API חינמי של גוגל שיוצר אודיו?:
מן הסתם אתה מתכוון למשהו מתקדם יותר
לא מתכוון למשהו מתקדם מדי, היום בחלק גדול מהמודלים יש מצב שיחה- אתה מדבר והמודל עונה לך 'בקולו', אני שואל האם זה קיים גם בAPI- כלומר האם אני יכול להשתמש בזה גם כשאני משתמש דרך API בשרת שלי
אבל יש את הAPI המובנה בדפדפן
API או דפדפן?
-
פוסט זה נמחק!
-
הכותרת חסרת משמעות.
ליצור אודיו אפשר בלי שום API, השאלה ממה ליצור.
אם התכוונת מטקסט, אז שכחת לכתוב את זה.
ואם כבר, תפרט יותר מה אתה צריך זה מאוד מאוד משנה.עריכה: לפי הודעת ההמשך שלך אתה מדבר על יצירה מפרומפט כמו יצירת תמונה בAI,
זה משהו אחר לגמרי.
תאשר ותסביר מה אתה צריך. -
@dovid כתב בהאם יש API חינמי של גוגל שיוצר אודיו?:
הכותרת חסרת משמעות.
ליצור אודיו אפשר בלי שום API, השאלה ממה ליצור.
אם התכוונת מטקסט, אז שכחת לכתוב את זה.
ואם כבר, תפרט יותר מה אתה צריך זה מאוד מאוד משנה.אתה צודק, כשאני חושב שוב לא ניסחתי את השאלה נכון. אני אתקן את הפוסט הראשון.
-
@dovid כתב בהאם יש API חינמי של גוגל שתומך בדיבור?:
@one1010 כתב בהאם יש API חינמי של גוגל שתומך בדיבור?:
אני מעוניין להשתמש במודל שיחה דרך API, כלומר, השרת מדבר עם המודל באודיו והמודל מגיב באודיו.
בטקסט כתוב, אתה מכיר כזה API? מה הוא עונה?
אתה שולח "מה נשמע" מה הAPI עונה? "ברוך השם"?כרגע אני משתמש בAPI שאני מבקש ממנו באודיו לבדוק משהו בשרת והוא מגיב לי בטקסט, אני רוצה שהוא יגיב בקולו שלו מבלי להשתמש בעוד מערכת של המרה של טקסט לאודיו.
-
@one1010 אני מנסה להסביר לך ששכחת לכתוב שאתה רוצהלתקשר עם מודל AI או בשפתנו "צאט בינה מלאכותית".
API - זה שירות למפתחים. שולחים לו טקסט, ואז מה? שוליים לו אודיו ואז מה? העיקר חסר מן הספר.
מציע לפתוח נושא חדש בגלל ההטרלות שלי, ולשאול האם יש צאט בינה מלאכותית שמגיבה במלל, בשירות רגיל או בAPI.