הקמת פורום (לא מתחרה לזה שאתם גולשים בו.......)
-
שלום לכולם ולמנהל הפורום בפרט, רציתי את עצתכם לגבי הקמת פורום פרטי לחברה שלנו, פורום שמטרתו היא עזרה ותמיכה בתוכנה ספציפית, מהם האופציות הנפוצות, רמות גמישות והתאמה אישית, עקומת למידה ותמיכה קהילתית רחבה.
כאדם שאיננו בעל רקע עשיר מידי בווב, הייתי רוצה ללמוד מניסיונם של אחרים, בגדול הצרכים שלי הם כאלו.
ישנה הדרכה בסיסית לתוכנה, שהיא מועברת בדרך כלל בסרטוני וידאו קצרים מאוד, לכל נושא יש נניח 10-20 סרטונים של 2-4 דקות, בכל סירטון המשתמש אמור לעלות דרגה בידע שלו. כעת אני רוצה גם שתהיה אפשרות של דיון שאלות ותשובות (בערך בסגנון של סטאק אוברפלוו) אולם שכל הדיונים השאלות, התשובות, יהיו מאושכלים בצורה שלא תגרום עם הזמן להצטברות ערימות שחת. כלומר תהיה אופציה למשל שאם יש שאלה שהתשובה עליה כבר קיימת, פשוט להציב את התשובה הקיימת גם במקום של השאלה, וכן אישכול של שאלות לפי תתי נושאים וכולי כמו עץ. בנוסף כמובן גם מנוע חיפוש ידידותי, ושההדרכה והשו"ת יהיו במקום אחד, לא לפצל ל 2 מקומות. החלום שלי הוא שתחת כל סרטון יהיה גם שאלות ותשובות מהמשתמשים. או ביני לבין המשתמשים.
בתקוה שהתיאבון שלי לא גדול מידי על מה שיש בשוק, ושאתם מבינים למה אני מצפה.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב28/09/2013 21:45 (+03:00)
-
אני מאוד שברתי את הראש בנושאים אלו.
זה מאוד קשה למצוא משהו שמכסה את הדרישות, ולשנות זה מצריך ידע ועקביות ולפעמים ויתור על עדכונים וכו'.
מה שאתה רוצה זה שילוב פורום וויקי.
אז וורדפרס/גומלה/דרופל מציעים תוספי לפורום וגם לויקי, אבל זה חתיכת הרכבה שלא בהכרח תצא טוב. והיא גם לא באינטגרציה כלל (לדוגמה להפוך שאלה ותשובה לפוסט). אז אם כבר עדיף להקים שתי מערכות: אחת לפורום שניה לויקי ולשלב איך שהוא.
זה בכל מקרה סיבוך.אבל, באופציות בתשלום אני חושב שכן אפשר למצוא משהו. אני מאוד התלהבתי מvBulletin שמציעים לכאורה הכל בכל מכל אבל עולים קרוב לאלף ש"ח.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב30/09/2013 14:21 (+03:00)
-
תודה רבה!!
אז אני מבין שמבין החינמיים הפורום שאני גולש בו הוא הכי פחות בעייתי..
בכל מקרה השיקול הכלכלי כאן הוא זניח, מפני שלהחזיק מזכירה או צוות תמיכה, זה סיפור הרבה יותר יקר מאלף שקל....... כך שכל ייעול אפילו של אחוז אחד בפורום, מדבר על חיסכון ישיר של כסף או זמן עבודה יקר ערך.בכל אופן יישר כוח. אבדוק את האופציות בתשלום אם זה המצב בשוק.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב30/09/2013 23:57 (+03:00)