איזה מדפסת פקס מומלץ?
-
@איש-אחד
אין חולק ע"כ שאתה מקצוען גדול בענייני מחשבים, ושאר העניינים..
אבל אצלי - כבר כמה שנים - המדפסת עובדת כמו סופרמן, עם מחסניות חיקוי, שאני קונה בכל מיני מקומות מזדמנים בזול ובזיל הזול, והכל נהדר...
פעם היייתה לי הבעיה שהזכרת, והייתי בטוח שהצ'יפ הלך, עד שדיבר איתי איזה מוכר של מחסניות חיקוי, ושיכנע אותי לבדוק .. ומה שמצאתי, היה דף קטנטן שנתקע במקום של קורא הצ'יפים. והוא טען שזה תסמונת מוכרת מאד מאד.
אז לפני שאתה כ"כ מקלל את החברה, תראה בעצמך שהחיסרון היחיד שנכתב בזאפ, הוא שהמסך קטן. מעבר לזה, מי ששומר על ממונו בזהירות - שומר מצרות נפשו.. -
@chagold
במקרה שלי מדובר בדיו,אבל אם המדיניות של HP זה לשתול באגים / לפעול באגרסיביות גלויה נגד המשתמשים בלא מקורי,
ולמכור את המדפסת קצת יותר בזול בשביל למכור אח"כ את הדיו המקורי במחיר שדורש משכנתא,
אז לכאורה אין סיבה שבמכשירי הלייזר הם יהיו נדיבים יותר.מה גם שלמעשה כיום דף בלייזר יוצא יותר יקר מדיו, שלא לומר בגזרת איכות הצבעוני שאין מה להשוות.
-
@עברי-אנכי
אשריך שזכית לשמירה יתירה על ממונך, גברא דמריה סייעיה.אבל, כפי שכתבתי, הנסיון שלי אישית היה עם 5 מדפסות שונות,
ומה גם שהבעיות הופיעו ונעלמו באורח פלא בעקבות השבבים כמו שכתבתי - מה ששולל את נושא הדף התקוע (מעבר לזה שבמשחקי השבבים שלי עברתי עם מחט על הכל ולא נשאר שם גרגיר חול תקוע),
ובתכל'ס, בסופו של יום הם הרי ביטלו בצורה מוצהרת ורשמית את היכולת לעבוד עם חיקוי.יתכן בהחלט שהמדפסת שלך פשוט מדגם קצת יותר ישן שנמלט מהגזירות הנ"ל.
ואגב, ביקורות מהללות בזאפ לא מהוות אינדיקציה יותר מידי,
כי כל אחד שקונה כזה מכשיר עושה "וואו", ורץ לכתוב ביקורת אחרי שעה / יום / חודש.
אבל אף אחד לא יקשר את זה שאחרי 500 דף עם דיו לא מקורי מי שאשם בבעיות זה המדפסת ולא המחסנית. -
@chagold אמר באיזה מדפסת פקס מומלץ?:
במדפסת הנ"ל יש אפשרות לדיו חילופי שעולה לי כ-100 ש"ח ומספיק לכ2000 דף.
אם נשים בצד את האפסונים הנ"ל שאתה קונה 6000 דף מקורי בפחות מ 100!
אם באת לדון על אפשרות של לא מקורי, אז שוב בדיו לא מקורי תוכל להוציא 2000 דף בהרבה פחות מ 100 ש"ח,
אבל הבעייה הגדולה ש HP נאבקים בכל כוחם בלא מקורי.
אם אכן ידוע לכם על דגם כלשהו שנמלט מגזרות השבבים ועובד טוב, אדרבא, תקנו אותו,
רק תדאגו לא לעשות לו עדכון תוכנה - שלא תגלו אחרי חצי שנה שהוא הושבת במכוון. -
@עברי-אנכי אמר באיזה מדפסת פקס מומלץ?:
@איש-אחד
בכתבה שהבאת מג'קטיים, היה כתוב כי רק בסידרה אופיס הם הכניסו את הפיצ'ר הזה. המדפסת שאני מדבר עליה היא מסידרה אחרת: LeserJet Pro MFPיפה, אז תקווה שאתה בינתיים לא על הכוונת, וכמו שכתבתי, אל תרשה למדפסת לקבל עדכוני תוכנה!
בתקווה שלא עודכנת כבר בעל כרחך בעדכון רדום כלשהו... -
-
@איש-אחד אמר באיזה מדפסת פקס מומלץ?:
שלך פשוט מדגם קצת יותר ישן שנמלט מהגזירות הנ"ל.
ואגב, ביקורות מהללות בזאפ לברשותכם....
היה בזמנו באז גדול על HP עם העדכון תוכנה שחסם טונרים תואמיםאחרי הלחץ חזרו בהם ונתנו לנו אויר לנשןם
אני עם 1212
עם תואם ומבסוט -
@עברי-אנכי אמר באיזה מדפסת פקס מומלץ?:
@לבלר
לפי מה שכתב @דודכהן - לך על HP, יש לי אותה, הם וותיקות, אמינות, מעולות.
תשקיע קצת יותר מ-400, קח לייזר, עם פקס, מכונת צילום, וסורק.לאו דווקא HP
צריך לבדוק דגם פר דגם
ל צריך להתחתן קתולית עם חברה מסוימת -
איך לקסמרק ?
-
@מעמד אמר באיזה מדפסת פקס מומלץ?:
@פרסומון אמר באיזה מדפסת פקס מומלץ?:
ואחרי שהתחילו לגבות כסף על שירות טלפוני
איך גובים כסף על שירות טלפוני ?
נראה לי אחרי תום תקופת האחריות
-
@מי-האיש אמר באיזה מדפסת פקס מומלץ?:
@מעמד אמר באיזה מדפסת פקס מומלץ?:
@פרסומון אמר באיזה מדפסת פקס מומלץ?:
ואחרי שהתחילו לגבות כסף על שירות טלפוני
איך גובים כסף על שירות טלפוני ?
נראה לי אחרי תום תקופת האחריות
אכן. כל שאלה הכי קטנה- תשלם 60 ש"ח תקבל תשובה...