איזה מדפסת פקס מומלץ?
-
@www אמר באיזה מדפסת פקס מומלץ?:
@פרסומון אמר באיזה מדפסת פקס מומלץ?:
ואחרי שהתחילו לגבות כסף על שירות טלפוני,
באמת?
@מעמד אמר באיזה מדפסת פקס מומלץ?:
@פרסומון אמר באיזה מדפסת פקס מומלץ?:
ואחרי שהתחילו לגבות כסף על שירות טלפוני
איך גובים כסף על שירות טלפוני ?
@דודכהן אמר באיזה מדפסת פקס מומלץ?:
בדיוק ככה זה נקרא לירות לעצמו ברגליים
גובים באשראי לפני שהשיחה מתחילה.
זה המדיניות החדשה שלהם בכל העולם (הם נקנו על ידי חברה אחרת, לא זוכר בדיוק את כל הפרטים).@דודכהן אנחנו לא מבינים באסטרטגיה שיווקית... בינתים.
-
@עברי-אנכי אמר באיזה מדפסת פקס מומלץ?:
@לבלר
לפי מה שכתב @דודכהן - לך על HP, יש לי אותה, הם וותיקות, אמינות, מעולות.
תשקיע קצת יותר מ-400, קח לייזר, עם פקס, מכונת צילום, וסורק.בהדפסה של כמה מאות לחודש יש טעם בלייזר?
-
@לבלר אמר באיזה מדפסת פקס מומלץ?:
@עברי-אנכי אמר באיזה מדפסת פקס מומלץ?:
@לבלר
לפי מה שכתב @דודכהן - לך על HP, יש לי אותה, הם וותיקות, אמינות, מעולות.
תשקיע קצת יותר מ-400, קח לייזר, עם פקס, מכונת צילום, וסורק.בהדפסה של כמה מאות לחודש יש טעם בלייזר?
הרבה יותר זול, והרבה יותר איכותי (לא ימרח לך הדיו).
-
כן, יש חברות שמשכירות גם לאנשים פרטיים.
לפי הבנתי זה משתלם - בעידן שבו הטכנולוגיה מתקדמת במהירות ואנשים בשכירות נהנים משירות טכנולוגי שמעודכן באופן תמידי - ולא קונים מוצר שאמנם הוא שלהם "לתמיד" אך בסוף לא יהיה שמיש כלל - ולא הזכרנו את החלפת הטונרים, התוף וכו'.
כל אחד צריך לעשות את השיקול כי כמובן משלמים יותר עבור שירות כזה אבל מקבלים תמורה.לדעתי העולם כולו יעבור למודל של השכרת שירותים טכנולוגיים, כמו שרואים באופיס (Office) של מיקרוסופט (Microsoft) הנקרא אופיס 365 - במסגרתו הלקוח משלם דמי מנוי חודשיים וכל יום יש לו את האופיס המעודכן ביותר.
-
אני כעת בחברת טונר-שופ (toner-shop) – החברה הזו מספקת שירות גם לרשת מלונות פתאל FATTAL (לפני שחותמים הסכם עם חברה – יש לוודא לאלו גופים היא מספקת שירות – כדי לדעת את אמינותה).
דגם המדפסת שאני שוכר – מדפסת שחור-לבן לייזר משולבת (פקס, סורק, מעתיק)
HP LaserJet Pro MFP M130fn
זו מדפסת קומפקטית שגם סורקת מסמכים מרובי דפים מהמגש שלה (וכך אתה יכול בינתיים לעשות דברים אחרים).
מחיר לחודש: 110 ₪ (על זה להוסיף מע"מ 17%).
עד 1000 דף בחודש (רק הדפים עצמם לא כלולים).
ההתחייבות לחצי שנה.
חברות אחרות רצו הסכם לאורך 3 שנים ולכן העדפתי אותה.יש חברה נוספת בשם ריקומפ (Recomp) שמשכירה מחשבים (גם החברה הקודמת משכירה מחשבים אבל לא מהדגמים שרציתי) – ואם שוכרים מחשב ומדפסת – אז מדפסת כנ"ל אך צבעונית עולה זול יותר – אינני יודע עדיין מחירים (העניין בבירור...).
אם יש עוד שאלות – בשמחה.