הפורום כעת לקריאה בלבד, לקריאה נוספת.
שינוי גודל גופן בתא באקסס | טקסט עשיר
-
יש לי את הקוד הבא ש@רחמים הביא לי כאן
Function FindAndHit(findWhat As Variant, text As Variant) As String If IsNull(findWhat) Or IsNull(text) Then FindAndHit = IIf(IsNull(text), "", text) Exit Function End If Dim openTag As String openTag = "<font style=""BACKGROUND-COLOR:#FFFF00"">" Dim closeTag As String closeTag = "</font>" FindAndHit = Replace(text, findWhat, openTag & findWhat & closeTag) End Functionהקוד הזה משנה את העיצוב שהטקסט שבחיפוש יודגש בצהוב
האם יש אפשרות לשנות את הקוד כך שבמקום שיצבע את הרקע שיקטין את גודל הגופן?
תודה רבה -
יש לי את הקוד הבא ש@רחמים הביא לי כאן
Function FindAndHit(findWhat As Variant, text As Variant) As String If IsNull(findWhat) Or IsNull(text) Then FindAndHit = IIf(IsNull(text), "", text) Exit Function End If Dim openTag As String openTag = "<font style=""BACKGROUND-COLOR:#FFFF00"">" Dim closeTag As String closeTag = "</font>" FindAndHit = Replace(text, findWhat, openTag & findWhat & closeTag) End Functionהקוד הזה משנה את העיצוב שהטקסט שבחיפוש יודגש בצהוב
האם יש אפשרות לשנות את הקוד כך שבמקום שיצבע את הרקע שיקטין את גודל הגופן?
תודה רבה@אוריי
נראה ברפרוף שסה"כ מדובר ב-html
אם אני צודק אזי ברור שאפשרopenTag = "<font style=""background-color:#FFFF00; font-size:80%"">" -
@אוריי
נראה ברפרוף שסה"כ מדובר ב-html
אם אני צודק אזי ברור שאפשרopenTag = "<font style=""background-color:#FFFF00; font-size:80%"">"@pcinfogmach לא עובד כתבתי כך
openTag = "<font style=""font-size:50%"">" -
נעזרתי ב gpt וזה עובד כולל החלפת גופן
Function FindAndHit(findWhat As Variant, text As Variant) As String If IsNull(findWhat) Or IsNull(text) Then FindAndHit = IIf(IsNull(text), "", text) Exit Function End If Dim openTag As String openTag = "<font face=FrankRuehl size=5>" Dim closeTag As String closeTag = "</font>" FindAndHit = Replace(text, findWhat, openTag & findWhat & closeTag) End Function -
@אוריי המילים "הקוד הזה משנה את העיצוב שהטקסט שבחיפוש יודגש בצהוב"
א. כפי שרמז @pcinfogmach שאלתך לוקה בחסר. משנה את העיצוב במה? רק מהקוד של רחמים מבינים שמדובר בHTML (או תיבת טקסט עשיר?)
ב. התשובה של @pcinfogmach אמורה לעבוד בHTML, מה שמדגיש את הליקוי בשאלה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות