וובהוק בחשבון לא עסקי
-
שלום וברכה,
מישהו יודע האם קיימת דרך לעשות וובהוק בגוגל צ'אט בחשבון לא עסקי?
(אולי דרך אפילקציה שזה כן מאופשר)תודה רבה.
-
@יגעתי-ומצאתי אתה יכול לבקש ממישהו עם חשבון עסקי ליצור קבוצה להוסיף וובהוק ולהוסיף אותך ואז לעשות "חסימה" של המרחב והוא לא יופיע לו כבר בממשק
-
@צדיק-תמים
תודה,
יגעתי יגעתי ומצאתי בסוף.
עשיתי דרך גוגל סקריפט עם קומבינה שמתחברת עם זאפייר.
אם זה מעניין מישהו אני יכול לשתף בתהליך.תודה לכולם!
-
@יגעתי-ומצאתי כתב בוובהוק בחשבון לא עסקי:
אם זה מעניין מישהו אני יכול לשתף בתהליך.
אשמח.
פה או בYoungBoyForums בג'ימייל. -
@יגעתי-ומצאתי כתב בוובהוק בחשבון לא עסקי:
אם זה מעניין מישהו אני יכול לשתף בתהליך.
למה שלא תכתוב פה? זה הרעיון של פורום ציבורי, שזה עוזר גם למי שיחפש פתרון בעתיד
-
@יאנג-בוי
אוקיי, פשוט יש לי עוד דברים לעשות, אבל אם רוצים אני יכתוב בשמחה.אוקיי, ישר ולעניין.
אז דבר ראשון נפתח דף חדש של גוגל שיטס.
נכניס בו בשורה הראשונה כותרות (מימין לשמאל): "תאריך" "כותרת" "גוף המייל"
מתחת זה יכנסו הנתונים אח"כ כל אחד במקומו לפי הסדר הזה וזה יפעיל את הטריגר בזאפייר.אח"כ נפתח סקריפט חדש בגוגל סקריפט
נמחק הכל ונשים את זה:function checkYemotMails() { const threads = GmailApp.search('from:mail@gmail.com is:unread'); const sheet = SpreadsheetApp.getActiveSpreadsheet().getActiveSheet(); for (let t = 0; t < threads.length; t++) { const thread = threads[t]; const messages = thread.getMessages(); for (let m = 0; m < messages.length; m++) { const message = messages[m]; const subject = message.getSubject(); const body = message.getPlainBody(); // כאן זה יוצר שורה חדשה בגיליון sheet.appendRow([ new Date(), // תאריך הוספה subject, // כותרת המייל body // גוף המייל ]); } //כמובן שה חובה. זה מסמן את המייל כנקרא, אחרת יצא לופ... thread.markRead(); } }
הסבר קצר:
הסקריפט קורא מיילים שלא נקראו מהמייל שתכתבו שם בשורה השניה ולוקח את הכותרת, הגוף, והתאריך ומכניס את זה לעמודות בשיטס בשורה חדשה.עכשיו,
ניכנס לזפאייר
נעשה טריגר בעת זיהוי שיחה חדשה
נמלא פה את הפרטים של החדר שאליו נשלח את את ההודעה
סליחה שזה היה בקצרה ממש, אין לי כ"כ זמן.
אם משהו לא מובן תייגו אותי.
בהצלחה. -
@יגעתי-ומצאתי
חשבתי הGS בשביל הצ'אט, מעניין מאוד שאפשר להכניס מAPI חיצוני (זאפייר) לצ'אט, כי להבנתי זה בדיוק מה שהם חוסמים.כמו"כ מזמן לא התעסקתי עם זאפייר, אבל לכאורה תוכל לעשות במקום קריאת שורה חדשה בשיטס, קריאת מייל חדש בג'ימייל.