ראוטר סלולרי הכי איכותי ומהיר שיש
-
@shraga
תומך
אבל לא נראה לי שתרצה לשלם סכום שלדור 5 בשביל דור 4אני מאד מרוצה ממנו https://www.ztedevices.com/en/products/mobile-internet/5g-mbb/mu5120.html
-
@shraga יש לי אחד בבית והכל מעולה
רק שאיני בטוח שזה יעזור לך
זה מיועד למקומות ללא קליטה וזה מביא את הקליטה מבחוץ
השאלה שלי היא מה קורה אם אתה יוצא מחוץ למבנה עם קליטה מלאה האם אתה מגיע למהירות אחרת
כי אם לא אז אין הבדל
אם זה כן משתנה משמעותית אבדוק לך לעניין האינטרנט מה שווה מגביר הקליטה שלי כי אני משתמש בו לשיחות טלפון ויש לי קווי באינטרנט -
@יעקב2 כתב בראוטר סלולרי הכי איכותי ומהיר שיש:
השאלה שלי היא מה קורה אם אתה יוצא מחוץ למבנה עם קליטה מלאה האם אתה מגיע למהירות אחרת
כי אם לא אז אין הבדלאין הבדל משמעותי...
ראיתי שבראוטר שאני משתמש היום (zte mf289d) יש כניסה לאנטנות TS-9, יש למישהו נסיון האם זה אכן יעיל ?
-
@shraga אני משתמש באנטנות חיצוניות בחיבור SMA ישנן מגשרי חיבורים של TS9 לSMA, ואז אתה יכול לחבר אנטנה מסוג זה שמתאים לLTE.
מתוך ניסיון אנטנה חיצונית משפר מאוד את הקליטה במקומות בעייתים, ואפשר גם להוסיף חוט ארוך יותר לגג המבנה לדוגמא.
בנוסף מומלץ מאוד שיהיה אופציה לבחירה של סוגי התדרים, דהיינו לפעמים פס תדר B1 או אחר נותנים לך קליטה נמוכה יותר אבל אם אתה מנטרל את התדר והוא מתחבר לפס תדר אחר הקליטה יותר טובה. כל זה באם מדובר במיקום קבוע, במיקומים ניידים עדיף לתת למודם לבחור לבד.
-
@Shmuel754 כתב בראוטר סלולרי הכי איכותי ומהיר שיש:
אני משתמש באנטנות חיצוניות בחיבור SMA ישנן מגשרי חיבורים של TS9 לSMA
יש לך לינק מומלץ לרכישה?
-
@יעקב2
דור 5 דורש קירבה יתר קרובה לאנטנה, הרדיוס של קליטה בדור 5 קטנה יותר מדור 4, אנטנה חיצונית יעזור לו יותר מאשר דור 5, אם ימקם את האנטנה על הגג או במיקום פתוח יותר ולא בתוך מבנה יש לו סיכוי לקבל קליטה יותר טובה וחזקה יותר.ישנם רצועות תדרים לקליטה בתוך מבנים ויש רצועת תדרים לקליטה חיצונית, כבר נתקלתי במיקום שבמפלס קרקע בתוך מבנה לא היה קליטה סבירה 2 פסים, ולאחר שמיקמתי את האנטנה על הגג במפלס 3 קיבלתי פול קליטה (בקליטה B28 שזה תדר למבנים וחזק יותר כשהמרחק מהאנטנה הוא 1.2 ק"מ)
-
@Shmuel754 תראה מה הצעתי לו
הוא אמר שבחוץ זה אותה מהירות אז מה יעזור הגברת האנטנה ליותר קליטה אם בחוץ הוא עם קליטה מלאה
אם הוא יעשה בדיקה בחוץ על דור 5 וכן יקבל קליטה טובה אז מגביר קליטה לדור 5 (עלות ממש יקרה) יעזור לו
אגב שמתי לב שעוצמת הקליטה בדור 5 בפלאפון (ורמי לוי) חזקה הרבה יותר מהאחרים איני מצליח להבין למה (אותו מרחק מהאנטנות)