יצירת פורום עם קטגוריות להרבה קבוצות שונות
-
אני רוצה לעשות פורומים להרבה קבוצות
דהיינו קבוצה א' יוכלו להיכנס רק לפורום של קבוצה א', וקבוצה ב' יוכלו להיכנס רק לפורום של קבוצה ב'
איך אפשר לעשות כזה דבר?חשבתי לעשות את זה בnodebb ולעשות לכל קבוצה קטגוריה לקבוצה זו, ושהרשאות הצפיה וכו' יהיו רק לקבוצה זו
השאלה אם זה אכן נכון או שיש רעיונות יותר טובים
וכן יש סיכוי שזה יגיע למאות או יותר קבוצות, האם זה עדיין טוב? -
טכנית אין בעיה לעשות כזה דבר כמעט בכל מערכת פורומים, אבל השאלה האם חשבת על כל הסיטואציות.
למשל משתמש אחד יכול להיות חבר בשני קבוצות? האם הניק שלו יתאים? האם יהיו רמות הרשאה שונות מקבוצה לאחרת באותו משתמש, למשל לפרסם חתימה? כי זה כבר פחות נתמך.
מי ינהל את הפורום? מה יהיה הכח של מנהלי קבוצה, אם הם לא יוכלו לנהל משתמשים (שהרי זה ניהול גלובלי). האם משתמשים של קבוצה א' יסכימו להיות מנוהלים ברמה כל שהיא על ידי המנהלים האחרים? אם יהיו מנהלים גלובליים, איך הם לא יכרעו מעומס העבודה? מה יקרה כשהם לא זמינים?
אתה צריך לאפיין בינך לבין עצמך את הצורך ולעשות רשימת חסרונות בכל דרך: בניה של פורום נפרד לכל קבוצה או פורום אחד עם קבוצות שונות.
אני בברירת מחדל בעד מערכת נפרדת לכל רעיון, שאין לו ולחבריו מכנה משותף עם האחר. -
@dovid כתב ביצירת פורום עם קטגוריות להרבה קבוצות שונות:
למשל משתמש אחד יכול להיות חבר בשני קבוצות?
למה? זה בעיה?
האם הניק שלו יתאים?
דהיינו? האם ירצה לקרוא לעצמו בקבוצה השניה בשם אחר?
אני בברירת מחדל בעד מערכת נפרדת לכל רעיון,
דהיינו להתקין על שרת אחד מאות פורומי nodebb? או שהתכוונת למשהו אחר?
-
@ששא אני חושב שאם אתה יכול להרחיב טיפה על הצורך המדוייק, אז יהיה יותר קל למקד.
איך שאתה מתאר, הייתי חושב יותר בכיוון של לכתוב מערכת או מיני מערכת בעבור זה. נשמע לי יותר הגיוני.
אבל כמובן זה תלוי בתקציב.
או לחילופין למצוא פורום או מערכת שנותנת במדוייק את הצורך הזה.
אני רק מזכיר שגם להחזיק מאות פורומים במקביל זה תקציב בסוף, רק ששם אולי זה יהיה יותר כואב כי זה יהיה תשלום חודשי גבוה יחסית