תמחור stt
-
אם רלוונטי למשהו, יש מודל חדש של חברת Eleven Labs, התמלול שם נראה מדוייק בהרבה:
אז ככה אני קורא מפה בקריאה נרגשת לכל גבירותיי וגביריי ורבניותיי ורבני. כשיש שניצלים בישיבה, תכפילו את הכמויות. בחורי הישיבות אוהבים שניצלים. זה לא ייתכן שבחור יקבל ארבע שניצלים, והבחור השני יישאר, יישאר שניצל אחד. זה לא ייתכן.
"לא יעלה על הדעת", איך שהיה אומר דוד לוין זכרונו לברכה.
אין הדעת סובלתו.
לא סובלתו לא רבותיי ולא גבירותיי ולא רבנותיי.
ועכשיו שאלה אחרונה, שאלה אחרונה.
אנחנו לקראת סוף השידור, אז בואו נזדרז.
בחור שואוב שירים. בחור שאוהב שירים בערבית. עכשיו זה-- ובחדר לא אוהבים את השירים בערבית. יש עם זה בעיה גזענית וכל זה?
אני חושב שהוא צריך איזו קופת חולים, או שילך לרופא לבדוק איך הוא-- מכל השירים הוא הצליח להתחיל לאהוב שירים בערבית? לא יודע אם יש עם זה בעיה הלכתית. אתה לא יודע אם יש בעיה חוקית. אני יודע שיש עם זה בעיה מאוד קשה מנטלית. אוקיי, זה נשמע לי קצת מוזר. אוקיי, יש הרבה דברים מוזרים. אתה יודע גם מי שרוצה ויטמינצ'יק בטעם תאנה, זה גם מוזר, אבל בסדר. אוקיי, הבנו.
אוקיי, עכשיו פעם היה איזה אחד, תשמע, פעם היה איזה אחד שהיה מאוד מאוד רעב, והוא פתח את המקרר והמקרר היה ריק. ואז אמרו לו "לפעמים מה שאתה מחפש, נמצא כבר בתוכך". זה כלל מאוד מאוד חשוב לחיים, כן? זה לא רק
כרגע זה בחינם עם מגבלה כלשהיא
https://elevenlabs.io/blog/meet-scribeיש גם API זמין:
https://elevenlabs.io/docs/api-reference/speech-to-text -
@קומפיונט
תודה!
נשמע מדהים!
נתקלתי בבעיה, אשמח אם מישהו יכתוב לפחות שעבד לו תקין, אולי אפי' ידע את הפתרון.
יצרתי חשבון ומפתח API, העתקתי את המפתח ככתבו וכלשונו (אפי' עשיתי אחרי זה עוד מפתח להיות בטוח שעשיתי מדויק)
ועדיין הוא מחזיר ליAuthorization failed - please check your credentials authorization header must contain a valid bearer token, got ****token****
מישהו נתקל?
-
@קומפיונט זה ממש מדהים! מטורף!
ניסיתי שם משפטים ארוכים וקצרים, שמות וסיפורים והוא זיהה ממש מאוד מאוד טוב!!!
תודה רבה על המידע!אגב, זה נראה לי קצת יותר איטי מגוגל, אבל שווה...
עריכה: לכאורה זה בגלל שלא הצלחתי לשלוח את הקובץ ישירות כמו בגוגל ולכן אני צריך לשמור את זה קודם בשרת ורק אז לשלוח את הקובץ עצמו, אם מישהו יודע איך לשלוח את הקובץ עצמו ללא צורך לשמור אותו בשרת קודם - אשמח שיגיד לי