מסד נתונים קיים ולא קיים בmysql
-
יש לי DB גדול עם המון טבלאות ורציתי לשנות את שמו, ניסיתי לעשות את זה בphpmyadmin אבל זה לא זז ולא הזיז כלום
אז הלכתי למקור... עצרתי את mysql, הלכתי לתיקייה /var/lib/mysql/ ושם שיניתי את שם שני המסדים שרציתי להחליף לשמות החדשים והפעלתי מחדש
אבל למעשה כשאני עושה למשל SHOW DATABASES; וכן גם בphpmyadmin אני רואה את שמות המסדים הישנים...
ניסיתי למחוק אותם ואז ראיתי שגיאה שהם לא קיימים...
ניסיתי ליצור מסדים חדשים עם השם הזה ואז קיבלתי שגיאה שיש כבר מסדים עם השם הזה...בקיצור הרב השתגע...
מה עושים?
-
@ששא כתב במסד נתונים קיים ולא קיים בmysql:
אז הלכתי למקור... עצרתי את mysql, הלכתי לתיקייה /var/lib/mysql/ ושם שיניתי את שם שני המסדים שרציתי להחליף לשמות החדשים והפעלתי מחדש
אוי ואבוי....
למה אתה לא מחזיר את המצב לקדמותו ושואל אותנו איך לשנות שם של מסד נתונים? -
@dovid כתב במסד נתונים קיים ולא קיים בmysql:
למה אתה לא מחזיר את המצב לקדמותו
איך אפשר?
-
@dovid אני מקווה שהחברה פה לא יתעצבנו, אבל שאלתי את GPT מה הוא אומר, אז הוא כתב לי שאני אבדוק פה
SELECT SCHEMA_NAME FROM information_schema.SCHEMATA WHERE SCHEMA_NAME LIKE '%old%';
ואם יש שם את השמות שלא אמיתיים צריך למחוק אותם, אבל מה לעשות שהטבלאות הם לקריאה בלבד, וכן אני לא יודע אם הוא צודק שמותר לגעת שם...