אני צריך לקבל SMS למספר ארופאי או אמריקאי
-
אני פתחתי חשבון בhttps://www.twilio.com/ וקניתי מספר בכמה שקלים לחודש. פתוח לסמסים, ואתה יכול לראות את הסמסים שנשלחו למספר, בlog שלהם.
זה הועיל לי לאימות בכמה חברות, אבל שים לב שtwilio מסננים חלק מהחברות (כמדומני שאצלי זה היה איזה בנק בארה"ב), הם מפחדים מזה שאנשים ישתמשו במספרים וירטואליים לאימותים. -
@chagold כתב באני צריך לקבל SMS למספר ארופאי או אמריקאי:
שים לב שtwilio מסננים חלק מהחברות
יש לך מקור לזה?
אני יש לי שם תקופה מספר, אפילו עם eSim (שעובר בארץ לשיחות וסמסים עם VoWiFi בצורה מושלמת), יש לי את התוכנית הכי זולה, וזה עובד לי ממש כמו מספר רגיל, אפילו ZELLE עובד על זה.עריכה: התבלבלתי בין החברות, אני מתכוון ל tello.com
הם נותנים מספר אמריקאי, שלדעתי הוא מספר רגיל לכל דבר.
מקבלים ESIM שאפשר לשים בטלפון תומך, וזה עובד גם בארץ עם שיחות בWiFi. בנוסף, יש להם אפליקציה שנותנת softphone גם לשיחות וגם לסמסים גם בלי הצורך במכשיר תומך esim.עוד לא מצאתי שום חיסרון במספר שמקבלים שם, אפשר לפתוח עליו הכל, התוכנית הכי זולה שלהם עולה 5$ בחודש, המספר בבעלות שלך, אפשר אפילו לקשר אותו לGoogle Voice ולקבל מספר גם מהם (אגב, המספר של Google voice כן מוגבל ו"מתויג" כמספר וירטואלי, למשל zelle אי אפשר לשייך עליו), אפשר אפילו לנייד אותו אחרי זה לגולל וויס (זה אגב כן יתייג אותו כמספר וירטואלי).
לי אישית יש חשבון בנק בארה"ב, וחשוב לי מספר שיהיה שלי שיהיה כתוב שם, ולמרות שיש לי גם Google voice, בזה אני מרגיש יותר בטוח, זה מספר שלי, שאני משלם עליו כמה שקלים בחודש, וזה מספר נייד רגיל לגמרי.
לא יודע מה העלויות אצל twilio וכמה זה יותר יקר, אבל twilio הגיוני שיחסמו בנקים וכו', כי זה באמת חברה שמתעסקת עם מספרים וירטואליים לשמם, בשונה מ tello שהם חברת תקשורת (בכללי, בארה"ב יש להם בכללי מחירים טובים בחבילות).
-
@שמואל4 כתב באני צריך לקבל SMS למספר ארופאי או אמריקאי:
לי אישית יש חשבון בנק בארה"ב, וחשוב לי מספר שיהיה שלי שיהיה כתוב שם, ולמרות שיש לי גם Google voice, בזה אני מרגיש יותר בטוח, זה מספר שלי, שאני משלם עליו כמה שקלים בחודש, וזה מספר נייד רגיל לגמרי.
נראה לך שבGoogle voice יום אחד המספר יכול להעלם?
-
@nigun כתב באני צריך לקבל SMS למספר ארופאי או אמריקאי:
נראה לך שבGoogle voice יום אחד המספר יכול להעלם?
א: כן, אם לא משתמש בו, והם מתריאים לפני.
ב: אני לא יודע מה באמת יכול להיות בעתיד, אני לא אוהב חינם.בכללי, בגלל שגם ניידתי מספר לGoogle voice, הוא כל הזמן בפעילות שם, אני מקבל סמסים על ונגד טראמפ כל היום, ושיחות וכו', אבל בכל אופן, חינם זה חינם, תן לי לשלם כמה שקלים לדעת שמחוייבים אליי.
אני לא אומר שבאמת הם יכולים לסגור את זה בבוקר אחר, זה גוגל, גם אם יחליטו לשנות משהוא, זה לא יהיה בפתאומיות, אבל בכל אופן..
-
הם נותנים מספר אמריקאי, שלדעתי הוא מספר רגיל לכל דבר.
מקבלים ESIM שאפשר לשים בטלפון תומך, וזה עובד גם בארץ עם שיחות בWiFi. בנוסף, יש להם אפליקציה שנותנת softphone גם לשיחות וגם לסמסים גם בלי הצורך במכשיר תומך esim.אם אני קונה סים רגיל אפשר להפעיל אותו בארץ?
אפשר לקבל סמסים בארץ בלי חבילת נדידה? -
יש לך מקור לזה?
אצלי זה היה. קיבלתי SMS ותוכן ההודעה היה מחוק בציון הודעת שגיאה 30038.
-
@nigun כתב באני צריך לקבל SMS למספר ארופאי או אמריקאי:
אם אני קונה סים רגיל אפשר להפעיל אותו בארץ?
אפשר לקבל סמסים בארץ בלי חבילת נדידה?אין לך מאיפה להביא לפה סים, אבל נדידה באמת, אין להם בלי עלות מזדמנת, לא ב5 דולר בחודש, ואתה לא תקבל פה קליטה רגילה סתם ככה שלא על גבי IMS.
באייפון ראיתי אצל מישהוא שזה עובד גם עם אינטרנט מהסים השני למשל, אבל בסמסונג לא הצלחתי להירשם לIMS עם סים השני (למרות שבארץ זה כן עובד), רק עם WiFi.לגבי האפליקציה, אני עכשיו רואה שלא מקבלים שם את הסמסים, אפשר רק להוציא שם שיחות, אפילו לא לקבל.
אבל עם הesim (ולכאורה אם תצליח להשיג סים פיזי, זה אותו דבר) בIMS (VoWIFI) - זה עובד מעולה.
שים לב, שצריך שהטלפון יתמוך בvowifi אצלהם, זה לא כל טלפון תומך ככה. סמסונג עדכני או אפל לכאורה לא תיהיה בעיה, יש להם גם באתר כזה שלפי IMEI בודק את זה.